R@do написа:Дашо написа:Ама тоя селски бек що не е скокнал до Перник???Varbona написа:One написа:...
Това виц ли е? Съществува ли такава комисия?-НЕ
АМАНТука ше го научиме без проблеми да чете и пише.И не може някакъв селяндур смърдящ още на пърчотина да ми казва какво да правя и какво не,на какъв език да говоря-щом като е искал да дойде до България да е научил български,де-мене какво ме бърка
Евала Даше, подкрепям
Hertz написа:R@do написа:Дашо написа:Ама тоя селски бек що не е скокнал до Перник???Varbona написа:One написа:...
Това виц ли е? Съществува ли такава комисия?-НЕ
АМАНТука ше го научиме без проблеми да чете и пише.И не може някакъв селяндур смърдящ още на пърчотина да ми казва какво да правя и какво не,на какъв език да говоря-щом като е искал да дойде до България да е научил български,де-мене какво ме бърка
Евала Даше, подкрепям
Дашо, донякъде си прав донякъде не... На нас българите ни изглежда изказването на фермера доста кофти... нормално и аз като го прочетох си викам тоя па как ще ми каже какво да правя! Но като прочетох какво са отговорили - смятам че отговора си е точно както трябва защото когато отидеш в съседката ни Гърция, има по 2 табели - гръцка и латинска.. В нашата родина в повечето случаи липсват всякакви табелки![]()
Верно тоя фермер много си взема на сериозно, но смятам че родинат ани е под всякаква критика ......
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 26 госта