Лагуна 2004-2005-Мнения/впечатления

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Пет 12 сеп 2008 20:03

stoqn_g60 написа:...от към спирачки са много зле...

По голяма глупост не бях чувал.Искам да попитам кой от изразилите мнение е имал/карал поне 10-15хил. км. такава Лагуна не Пежо 205 или Ситроен БХ или Рено Меган а точно такава Лагуна?И на кой какво му се счупи?
Сега да Ви кажа моето мнение като човек имал и карал такава Лагуна 45000км Моята беше 1.9дци 120к.с. с 6скорости и всички екстри-купих я от първи собственик в Швейцария на около 40хил. км. и докато се разделихме(откраднаха ми я)единствените неща(освн масла и филтри(ремък не съм сменял) съм сменил 2шарнира-90тина лева+един лагер на задно колело около 50лв.)-направете паралелна справка с Пасат какво сменя за същия период и ще видите че не се различават грам :idea: На комфорт и спиране няма Пасат който да се опре на Лагуната-Пасата е по бърз(130кс)Лагуната е с малко по икономична(7.5/100градско 4.7/100извънградско).Вярно е че Лагуната е доста пластмасова,но и Пасата не е цвете за мирисане-всички сме се сблъсквали с обелени и изстрадали интериори на Ваг :idea: За цената на която ще купиш Лагуна с всички екстри неможеш да вземеш и най постния Пасат от съответсващото поколение +на Пасата е че повече държи цена.Като цяло искам да кажа че лошата слава на Рено(в ФВ клуб) и ФВ(в Рено клуб)се дължат на изключително скапаните и изтормозени и уморени екземпляри които се внасят в БГ.

Последна промяна от Vladko на Пет 12 сеп 2008 20:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Пет 12 сеп 2008 20:10

Проблема ми е, че не ми се кара масова кола, искам и да е голяма, комфортна, с обем, и да не се чупи много, ама пълно щастие няма. Оглеждам сега субару-та и мазди - ама там е цифра, която не ми се инвестира за момента. Най-реалистично и финансово изгодно ще е шкода октавия, тя пък е близо до пасат, и стават много кинти.
Ще си гледам и ще си мисля, имам какво да карам, и ще избирам.
Благодаря на всички отзовали се.

Тъй като фазата "лагуна" за мен завърши, предлагам темата да се заключва.
:lock:

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 12 сеп 2008 20:11

приятел имам познат с такава Лагуна (модела тъй прехвален от теб) така,4е това което съм намисал е така... ако ти си слу4ил на 4итав екземпляр (от към ока4ване мотор и про4ие) трябва да се радваш... а и си направи извод защо пасатите държат сериозни цени :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”