Дигитален киломтераж???
Дигитален киломтераж???
Искам да посъживя тази стара тема. Интересува ме от къде какви пари прави дигиталния километраж на пасат 1,8 абс и от къде може да се намери?
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дигитален киломтераж???
velinsl написа:Искам да посъживя тази стара тема. ...
Пуснато на: Съб Ное 01, 2008 1:20 Заглавие: Дигитален киломтераж???

- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Re: Дигитален киломтераж???
velinsl написа:Искам да посъживя тази стара тема. Интересува ме от къде какви пари прави дигиталния километраж на пасат 1,8 абс и от къде може да се намери?
Кой километраж??? Километраж, оборотомер или цяло табло? Заводския или някоя "самоделка"?
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
С тъсачката намерих нек`ви за "дигитален километраж". Но нищо конкретно за мен.
Интересува му едно дигитално табло цяло(термометър, часовник, горивомер километраж до ......не знам и оборотомер)какви пари е по принцип за пасат 1,8 абс - както пише по горе? Като няма да сме живи и здрави
.
Благодаря за ZLaTa_KiFLa за съдействието.
ПС: ZLaTa_KiFLa- мноо як прякор.
Интересува му едно дигитално табло цяло(термометър, часовник, горивомер километраж до ......не знам и оборотомер)какви пари е по принцип за пасат 1,8 абс - както пише по горе? Като няма да сме живи и здрави

Благодаря за ZLaTa_KiFLa за съдействието.
ПС: ZLaTa_KiFLa- мноо як прякор.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:velinsl написа:С тъсачката намерих нек`ви за "дигитален километраж". Но нищо конкретно за мен.
Интересува му едно дигитално табло цяло(термометър, часовник, горивомер километраж .
Пробвай с табло от Тъпо , но ще е голямо рязане и лепене на пластмаси
незнам за лепене ама ебахти напасването на датчици ще е
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:...Интересува му едно дигитално табло цяло(термометър, часовник, горивомер километраж до ......не знам и оборотомер)какви пари е по принцип за пасат 1,8 абс - както пише по горе?
Еми ето тук работим по въпроса.
Няма как да не си я намерил тази тема. И ти си се вписал там.
Седиш, четеш и чакаш, ако имаш идея- даваш.
vit_autosofia споменава, че за твоя мотор става!
Не просто искам да сменя една част от таблото на "белия" за това съм писал.
А относно дигиталното не искам да режа и лепя и т.н там искам да развия 4 винта да извадя старото и сложа дигиталното, да завия 4-те винта. Да поставя датчика, който се слага на мястото на жилото на скоростната кутия и с това да приключа въпроса.
А относно дигиталното не искам да режа и лепя и т.н там искам да развия 4 винта да извадя старото и сложа дигиталното, да завия 4-те винта. Да поставя датчика, който се слага на мястото на жилото на скоростната кутия и с това да приключа въпроса.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”