Здраврйте,интересува ме къде могат да ми тонират боя качествено. Знам,че я пълнт във спрей. Въпросът ми е колко грама е този спрей и колко грама ще ми трябват за боядисването на около 40-50 квадратни сантиметра. От къде се взима мостра? Също така мога ли да намеря лак под формата на спрей? и разбира се каква ще е цената на това нещо?
п.п. В търсачката нищо не намерих

тониране на боя???
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Аз ще споделя моя опит . Преди около 1 месец ми трябваше боя за две огледала и решетката на колата ми . Най-близко ми беше до КАТ . Срещу него зад бензиностанцията на ЛУКОЙЛ (преди беше петрол точно с/у кат е в кв.Изток се пада) . Една лелка беше на работа , каза ми да й оставя някакъв метален детайл от колата и след няколко часа да мина да си взема готовата боя . Понеже имам една грозна лепенка на капачката на резервоара й оставих решетката си и след 3 часа минах да си я взема с готовата боя . Мога да кажа , че съм доста доволен от цвета (мойто е някакво изкривено бяло) . Лак имаше на шпрей , но незнам колко струваше . Боята , която взех беше за компресор , не съм питал дали правят на шпрей . Беше на SIKENS и струваше около 35 лева 200 мл.
Преди като се ровех из форума видях , че доста колеги са доволни от едни , които се намират в Надежда , но ми бяха далече и не мога да ти помогна там . Успех
Преди като се ровех из форума видях , че доста колеги са доволни от едни , които се намират в Надежда , но ми бяха далече и не мога да ти помогна там . Успех

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”