Здравейте.Харесал съм един пассат от германия на който в обявата има нещо смущаващо и в същото време не ясно което родсилва меракът ми.
LEDER BEIGE / ALCANTARA; KLIMAAUTOMATIK; WURZELHOLZDEKOR; MITTELARMLEHNE; 4 X ELEKTR.FENSTERHEBER, AUßENSPIEGEL ELEKTR.VERSTELLBAR + BEHEIZT, BOARDCOMPUTER, SITZE VORN HÖHENVERSTELLBAR, 3 SPEICHEN LEDERLENKRAD, RADIO MIT CD + FERNBEDIENUNG, 16 ZOLL VW ALUFELGEN, ZENTRALVERRIEGELUNG MIT FERNBEDIENUNG; NUR SOMMERBETRIEB WEIL ITALIENISCHES FZG., IRRTÜMER UND SCHREIBFEHLER VORBEHALTEN ! ÖFFNUNGSZEITEN WOCHENTAGS VON 9 BIS 18 UHR MILOW LIEGT 1 STUNDE WESTLICH VON BERLIN! IM KUNDENAUFTRAG! ANGABEN OHNE GEWÄHR; !!! BITTE VORHER TELEFONISCH EINEN BESICHTIGUNGSTERMIN VEREINBAREN !!!
Има една фраза в която се намесва италия.Може ли някой да ми каже какво искат да обяниат с това - NUR SOMMERBETRIEB WEIL ITALIENISCHES FZG.
Предварително благодаря.

Въпрос за един Passat от немска обява
- bnvp
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E 1991
Има един сайт: http://translate.google.com влизаш там и пишеш квот искаш да преведеш и го превежда от какъвто на какъвто си език поискаш
Не знам немски и не мога да помогна по друг начин,но това мисля че ще ти свърши работа,ако не-нека колегите да помагат

Не знам немски и не мога да помогна по друг начин,но това мисля че ще ти свърши работа,ако не-нека колегите да помагат
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Ето как го преведе чичко Гугъл
:
Бежова кожа / гранули, автоматичен контрол на климата; пъпка декорирането; Armrest; 4 X ELEKTR.FENSTERHEBER, огледала ELEKTR.VERSTELLBAR + нагряване COMPUTER борд, регулируеми седалки напред, 3 говореше кожа волан, CD + радио дистанционно управление, 16 МИТНИЧЕСКИ VW волана, ел. брави с дистанционното, само Италианската компания, ТЪЙ КАТО ЛЕТЕН FZG., Грешки и правописни грешки запазени! Часа седмици таговете от 9 до 18 MILOW часовник е 1 час на запад от Берлин! При продажбите! Информации са без гаранция;! МОЛЯ телефона пред BESICHTIGUNGSTERMIN СЪГЛАСНИ!

Бежова кожа / гранули, автоматичен контрол на климата; пъпка декорирането; Armrest; 4 X ELEKTR.FENSTERHEBER, огледала ELEKTR.VERSTELLBAR + нагряване COMPUTER борд, регулируеми седалки напред, 3 говореше кожа волан, CD + радио дистанционно управление, 16 МИТНИЧЕСКИ VW волана, ел. брави с дистанционното, само Италианската компания, ТЪЙ КАТО ЛЕТЕН FZG., Грешки и правописни грешки запазени! Часа седмици таговете от 9 до 18 MILOW часовник е 1 час на запад от Берлин! При продажбите! Информации са без гаранция;! МОЛЯ телефона пред BESICHTIGUNGSTERMIN СЪГЛАСНИ!

- m2595
- Автомобил: Mercedes W124 250D
- Двигател: OM602
Чичко Гугъл не знае чужди езици. Ето горе-долу за какво става въпрос:
Бежова кожа/алкантара, климатроник, апликации от махагон (може би), подлакътник м/у предните седалки, ел.огледала с подгряване, бордкомпютър, предни седалки с регулация във височина, cd-плейър с дистанционно, центр.закл. с дистанционно, 16-цола алуминиеви VW джанти, кожен волан с три спици. Пише също, че колата е в някакъв град на 1км западно от Берлин и че трябва предварително да си уговориш среща за оглед по телефона-от 9 до 18часа. А, и тва, дето го каза колегата vaskoto1-за Италия.
Бежова кожа/алкантара, климатроник, апликации от махагон (може би), подлакътник м/у предните седалки, ел.огледала с подгряване, бордкомпютър, предни седалки с регулация във височина, cd-плейър с дистанционно, центр.закл. с дистанционно, 16-цола алуминиеви VW джанти, кожен волан с три спици. Пише също, че колата е в някакъв град на 1км западно от Берлин и че трябва предварително да си уговориш среща за оглед по телефона-от 9 до 18часа. А, и тва, дето го каза колегата vaskoto1-за Италия.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”