Съвет за драскотина по стъкло
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за драскотина по стъкло
Колеги помагайте.Ако някой от вас се занимава или има познат в тая област да пише.Проблемът е следния:надраскано е задното стъкло като от шкурка-демек малко дълбокичко е и неможе да се оправи с пастиране.Дайте съвет ако сте имали такъв проблем и ви благодаря предварително
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз ходих да си запълвам една шупла при един (забравих му името) в Студентски град. Доста коли имаше тогава при него и мисля, че добре работи. Ако искаш може да отидеш да ти каже за какво става на въпрос. Запълва, полира и т.н. Шуплата ми я оправи за 30 лв,полирането беше по 30 на фар,за стъкло не знам. Значи като свиеш от Симеоновско шосе към Студентски след това свиваш на първата възможна в ляво. От лявата ти страна на 300 метра пред теб има китайски след него уличка и след нея пак в ляво се оглеждай за гаражче, пишеше май ремонт на климатици или нещо такова, влизаш там и питаш.
- berbatov86
- Автомобил:
- Двигател:
Audi_RS* написа:Аз ходих да си запълвам една шупла при един (забравих му името) в Студентски град. Доста коли имаше тогава при него и мисля, че добре работи. Ако искаш може да отидеш да ти каже за какво става на въпрос. Запълва, полира и т.н. Шуплата ми я оправи за 30 лв,полирането беше по 30 на фар,за стъкло не знам. Значи като свиеш от Симеоновско шосе към Студентски след това свиваш на първата възможна в ляво. От лявата ти страна на 300 метра пред теб има китайски след него уличка и след нея пак в ляво се оглеждай за гаражче, пишеше май ремонт на климатици или нещо такова, влизаш там и питаш.
Мерси колега.ще отидя да вида за какво иде реч.Поздрави

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”