Съвет за драскотина по стъкло

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
berbatov86
Автомобил:
Двигател:

Съвет за драскотина по стъкло

Мнениеот berbatov86 » Пон 08 дек 2008 19:50

Колеги помагайте.Ако някой от вас се занимава или има познат в тая област да пише.Проблемът е следния:надраскано е задното стъкло като от шкурка-демек малко дълбокичко е и неможе да се оправи с пастиране.Дайте съвет ако сте имали такъв проблем и ви благодаря предварително

Потребителски аватар
Commander_Keen
Автомобил: Golf 2
Двигател: RH 88 Auto
Контакти:

Мнениеот Commander_Keen » Пон 08 дек 2008 19:52

Ново... :?

Потребителски аватар
berbatov86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berbatov86 » Пон 08 дек 2008 20:01

не ми се дават пари за ново,а и тази драскотина е малка така че ако може някакъв друг съвет да го позамажеме поне.А и съм написал ако някой е или има познат стъклар ако може да го пита и да пише :wink:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Вто 09 дек 2008 13:03

Аз ходих да си запълвам една шупла при един (забравих му името) в Студентски град. Доста коли имаше тогава при него и мисля, че добре работи. Ако искаш може да отидеш да ти каже за какво става на въпрос. Запълва, полира и т.н. Шуплата ми я оправи за 30 лв,полирането беше по 30 на фар,за стъкло не знам. Значи като свиеш от Симеоновско шосе към Студентски след това свиваш на първата възможна в ляво. От лявата ти страна на 300 метра пред теб има китайски след него уличка и след нея пак в ляво се оглеждай за гаражче, пишеше май ремонт на климатици или нещо такова, влизаш там и питаш.

Потребителски аватар
berbatov86
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот berbatov86 » Вто 09 дек 2008 21:17

Audi_RS* написа:Аз ходих да си запълвам една шупла при един (забравих му името) в Студентски град. Доста коли имаше тогава при него и мисля, че добре работи. Ако искаш може да отидеш да ти каже за какво става на въпрос. Запълва, полира и т.н. Шуплата ми я оправи за 30 лв,полирането беше по 30 на фар,за стъкло не знам. Значи като свиеш от Симеоновско шосе към Студентски след това свиваш на първата възможна в ляво. От лявата ти страна на 300 метра пред теб има китайски след него уличка и след нея пак в ляво се оглеждай за гаражче, пишеше май ремонт на климатици или нещо такова, влизаш там и питаш.

Мерси колега.ще отидя да вида за какво иде реч.Поздрави :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”