kaiser666 написа:Да бе овехтяване,какви са тия глупости и в такъв случай защо са изобщо тия скапни застраховки?

Да ти кажа ли една голяма застрахователна компания колко искаха да ми платят,за широката броня,мигачите,пластмасовата решетка,конзолата дето се хваща радиаотра,на стария голф? 34лв,и като ги попитах добре де ама защо.Те ми отговориха,че колата била стара,че бронята не била оригинална,въпреки че беше застрахована с нея.Преди това друга,за касетофон струващ тогава 450лв те искаха да ми платят 45,защото не съм бил дал фактура и приемат,че касетофона върви заводски с колата.И като ги попитах кога са виждали 85г касетофон с панел,седът и мигат на парцали.В същата компания друг случай.Крадът ми бронята(пак широката)отивам и ми се заявява,че щети извън купето не изплащали.И аз веднага питам,ако ми откраднат колата,само седалките и волана ли ще ми платят?Та да ти отговоря на въпроса,за къв чеп са застраховките.Както каза и колегата за да може персонала на дадена компания да се вози на скъпи коли и джипове за наша сметка.