Mercedes E55 AMG vs. E63 AMG
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
4oroi4o написа:rosy написа:Килията от Люлин има един 750 коня, не знам точно какъв е, хубав е. Вика че му е бавен.
Той има CL63 и не е 750 коня, а е стандарт 520 коня
Грешиш, има два. Единия е оставил на дъщерята, този стандартния, другия му е bi tech или нещо подобно пише 750 или 780 коня е едно от двете.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
rosy написа:4oroi4o написа:rosy написа:Килията от Люлин има един 750 коня, не знам точно какъв е, хубав е. Вика че му е бавен.
Грешиш, има два. Единия е оставил на дъщерята, този стандартния, другия му е bi tech или нещо подобно пише 750 или 780 коня е едно от двете.
Toзи, явно, е много готин тип, с много готин прякор.
Кога ще го гледаме на наградите за най-предприемчив и бързо развиващ се български (може би) бизнесмен?
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Аз немога да разбера, защо AMG са на цени, както BRABUS, a BRABUS предлагат повече мошност, по-дорбо ускорение и по каталог разхода им е еднакъв
, дори и на външен вид BRABUS са по красиви ! Не че не харесвам AMG или Lorinser , но BRABUS според мен е определено по добрия автомобил 

Последна промяна от rexpitbul на Чет 08 яну 2009 11:58, променено общо 2 пъти.
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ChimeyJimmey написа:rosy написа:4oroi4o написа:rosy написа:Килията от Люлин има един 750 коня, не знам точно какъв е, хубав е. Вика че му е бавен.
Toзи, явно, е много готин тип, с много готин прякор.
Кога ще го гледаме на наградите за най-предприемчив и бързо развиващ се български (може би) бизнесмен?
Искаш да кажеш добре облечен бизнес мен!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”