проблем с обезщетение по гражданска отговорност
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
оценяваме я по експертна оценкаfilipov написа:Off:
Когато колата е уникат или я няма в швакето как се застрахова?

пример
един Ланд Крузер 99год по шваке е 12000лв а на пазара в момента е от 17/20000лв тук може да се заиграе "експертна" или за някой микробус

ноо за Г2 91год или нещо по дърто никой не се занимава.реално този автомобил извън този форум няма стойност в Бг. И да се напъне някой да го оцени по експертна оценка на 3000лв ако стане нещо с тази кола никога няма да вземе тези пари

- di4evv
- Автомобил: ауди а 4
- Двигател:
днес ходих при един познат в ЛевИнс.помолих го да ми преизчисли обезщетението по описите от ЗК Виктория.Оказа се че тези 900 лв които ми дават са горе-долу реалната оценка по Шваке.
Колата е Фиат Темпра 91 г.
Човека ме посъветва да разпиша протокола и да не се занимавам със ЗК защото по негови думи това е тотала който мога да получа за кола 91г. Така и направих,сега ще чакам да ми преведат парите.Колата няма да я правя,мисля да я продам и да си взема друга,мисля ,че това е по добрия вариант.По късно ще я пусна в продава.
Благодаря на всички които се отзоваха
Човека ме посъветва да разпиша протокола и да не се занимавам със ЗК защото по негови думи това е тотала който мога да получа за кола 91г. Така и направих,сега ще чакам да ми преведат парите.Колата няма да я правя,мисля да я продам и да си взема друга,мисля ,че това е по добрия вариант.По късно ще я пусна в продава.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
а добър денdi4evv написа:днес ходих при един познат в ЛевИнс.помолих го да ми преизчисли обезщетението по описите от ЗК Виктория.Оказа се че тези 900 лв които ми дават са горе-долу реалната оценка по Шваке.

за какво си чешаме клавиатурите цял ден

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”