Коя кола да си купя???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Re: Коя кола да си купя???

Мнениеот Jetman » Чет 22 яну 2009 14:20

Интересно какви големи разлики в цените на обслужването :roll: Или цените на труда варират доста според сервиза, или консумативите са менте?!?!?!
Колега това 600лв обслужване на дизеляка с какви части е - немски, китайски... защото ако са немски (макар и не оригиналните, които са в колата като нова) то значи да се поддърва попмпа-дюза дизел не било толкова скъпо!

П.П. А найстина колегата с бензина 1.8 125 коня - нещо много са ти взели за едни консумативи ми се струва - да не си ходил в някой официален сервиз?

Потребителски аватар
kamo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamo » Пет 23 яну 2009 14:17

quattro^^ написа:за обслужване хич не е евтино - А4 1.8 125 коня, ремък с ролки+труд=1200 лева, за дизелите може да е с 100 -200 лева отгоре, ма кво да праиш

Ще ме прощаваш колега, ама това са глупости. Аз имам таква кола и числото е наполовина. И то при читав майстор, който всеки съфорумец познава.
Стига плаши хората.

Потребителски аватар
gibonass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gibonass » Пет 23 яну 2009 18:15

Jetman написа:Интересно какви големи разлики в цените на обслужването :roll: Или цените на труда варират доста според сервиза, или консумативите са менте?!?!?!
Колега това 600лв обслужване на дизеляка с какви части е - немски, китайски... защото ако са немски (макар и не оригиналните, които са в колата като нова) то значи да се поддърва попмпа-дюза дизел не било толкова скъпо!

П.П. А найстина колегата с бензина 1.8 125 коня - нещо много са ти взели за едни консумативи ми се струва - да не си ходил в някой официален сервиз?

Еми колега частите са хубави, за ангренажа и водната помпа имам 50к км. писмена гаранция

Потребителски аватар
ivankov
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот ivankov » Пет 30 яну 2009 10:56

Вземи си тая която на тебе ти харесва :|
за да не те е яд после

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пет 30 яну 2009 17:43

Колега, ако си решил да се качваш на кола за над 12-13 000 лв., искренно те съветвам да се огледаш навън, както гледам- Англия . Лично мнение, естествено и личен опит. Карам BMW 525D и трябва да ти кажа, с друга няма да е сменя скоро и това не е реклама. Смяната на всички филтри, масла и т.н. ми струваше 500 лв. Мой приятел с А6 2.5 TDI му струваше смяна на консумативи над 1500 лв. и си смени колата с това от моя гараж. Няма да говоря за неговите впечатления. Но кола за толкова пари аз лично от България не бих взел. Това е моето мнение.

PcMan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PcMan » Съб 31 яну 2009 15:00

ALESYZ написа:Колега, ако си решил да се качваш на кола за над 12-13 000 лв., искренно те съветвам да се огледаш навън, както гледам- Англия . Лично мнение, естествено и личен опит. Карам BMW 525D и трябва да ти кажа, с друга няма да е сменя скоро и това не е реклама. Смяната на всички филтри, масла и т.н. ми струваше 500 лв. Мой приятел с А6 2.5 TDI му струваше смяна на консумативи над 1500 лв. и си смени колата с това от моя гараж. Няма да говоря за неговите впечатления. Но кола за толкова пари аз лично от България не бих взел. Това е моето мнение.

Ето това е.. България е една от автомобилните тоалетни на Европа, а в тоалетната има само ла*на.. А наглите дилъри искат високи цени за боклуци-това го има навсякъде по Света в бедни държави.
Тук читавото е 90% нови коли и вкарани лично от чужбина, другите 10% читави коли са чиста доза късмет или рядко добра автокъща(но пък с още по-високи цени за тази сметка) която не мами откровено купувачите(човешко си е).

От читава държава, истински сервизни книжки и прочие.. И там мамят, но трябва да си много по-глупав за да те измамят отколкото ти е нужно да те измамят в България-тук са много усъвършенствани. Кинти бате.. всичко е кинти :bishop

Потребителски аватар
eos
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот eos » Съб 31 яну 2009 21:56

PcMan написа:

Абе всичко е разработка на руснаците mhihi
пич по-хубаво от новата кола няма.Така че не взимай 10 годишна щайга,
а гледай за нещо читаво след 2005-та :wink:

Потребителски аватар