Проблеми със застрахователи, сервизи и т.н.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Re: Проблеми със застрахователи, сервизи и т.н.

Мнениеот ALESYZ » Сря 04 фев 2009 14:32

Това не го знам, колега. Къде са я водили, какво са я правили, не съм стоял на главата им, пък и не съм от Разград. Самите датчици стоят на бронята, на някаква лента. Тя се маха заедно с датчиците, а бронята си се откача отделно. При всички случаи, датчиците са разкачани от куплунзите си, за да се свали бронята. Говорих обаче и с други хора, най-общо ми казаха, че парктроника е много деликатна машинка и едно изтърване на земята може да има последици, както и неправилно свързване по веригата също. Не знам какво са правили.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 04 фев 2009 15:56

Имах предвид да провериш неща, които са свързани с ремонта ти; много ясно че никой на сила няма да ти ебава зад.парктроник, при условие, че отзад не е правено нищо. :lol:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 04 фев 2009 16:38

Сега имах среща с моя застрахователен агент, поговорихме, с по-големия начаник срещата е утре сутринта, ще пиша. Благодаря на всички колеги изразили мнение по темата.

P.S. С по-големият шеф така и не се срещнахме. Стигам до крайно неприятния извод, че застрахователите в България, една част, са любезни и много учтиви, когато ти взимат парите, обаче за по нататъшно съдействие, по-добре не ги търси. Все пак аз вдигнах телефона и говорих с човека, който почна да се нерви по едно време, чудно защо и ми предложи накрая да разделим на 50% ремонта на парктроник системата. Аз обаче не се съгласих на подобен пазарлък и отказах. Ще си я направя сам, не ми е проблем, но ми е чудно, за къв чеп ми е и застраховател и каско и т.н. глупости. Темата е приключена.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”