тоя сеат с тоя мотор...ок...знам го от личен опит ,супер е,ама
тук се говори за новия

Мнение за Сеат Леон?
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Re: Мнение за Сеат Леон?
propparo написа:valkilmera написа:Мисля,че в момента не е много удачен изборът за ЛЕОН,защото ако не сте чули СЕАТ вече фалира(или е в процес на фалит)...
А сега ми обясни на мен,че изглежда съм малко глупав,какво общо има фалит с покупка на произведен вече модел????
Къде чу ти че сеат фалира????А Форд,Волво,GM,BMW,Mercedes,Хонда и т.н...... много ли са добре,и тях ли да спираме да купуваме.Въобще какво общо има това с темата.
А и прочети малко по-горе какво си е взел колегата.
Помисли за Части,сервизи и каквото можеш да си помислиш свързано с Фалита на фирмата производител.
Останалото съм го описал по надолу...
Наистина е лошо когато се получава така,но когато една марка не може да се издържа сама неизбежно се стига до там.Все пак си мисля че няма да оставят Сеат да фалира.Но така или иначе това вече не е мой проблем. 

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
los_tigros написа:Наистина е лошо когато се получава така,но когато една марка не може да се издържа сама неизбежно се стига до там.Все пак си мисля че няма да оставят Сеат да фалира.Но така или иначе това вече не е мой проблем.

Все пак и моето мнение,че поне ще се опитат да продължат и докъдето стигнат,иначе Сеата не е лоша кола!!!
- stavrev
- Автомобил:
- Двигател:
по малко са лошите нови коли, повече са лошите стопани...
Леона си е кола,за разлика от разни рена,ситроени,дачии,опели,фордове и т.н.
Ние сме пристрастни естествено, щом сме тук, но сеат за мен е доказана марка...на толедото дължа живота си...
мисля,че леон е чудесен избор... на който му харесва
Леона си е кола,за разлика от разни рена,ситроени,дачии,опели,фордове и т.н.
Ние сме пристрастни естествено, щом сме тук, но сеат за мен е доказана марка...на толедото дължа живота си...
мисля,че леон е чудесен избор... на който му харесва

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”