Golf 3 ABF vs Golf 2 KR
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FreeSoul написа:Всичко опира до килограмите и до това какво искаш от колата си.
И аз можех да си купя 2 врати, да изкормя климата, седалки,кори,рез.гуми и всички излишни килограми и да съм пред някой КР-а ама като тръгна за София ни клима ни къде хора да сложа.....и то за какво-заради един калник
Нико - твоя колко дава или не си го мерил още
Ми не съм го мерил, а и нямам намерение на тоя етап, днеска го оправиха, че губеше тоци от няколко седмици и ми правеше номера.
Иначе върви доволно поне като го опъна на дълго 180км/ч ги прави без проблем, на 400метра не мисля, че ще върви добре щото е с прекъсвач оригинално на 6800, а сега с чипа е малко преди 7000об/мин и до колкот знам тия последните АБФ-и вървят по-малко и са по-тежки и изпускателният им колектор е по-изклецан от на тия първите.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
FreeSoul написа:....И аз можех да си купя 2 врати, да изкормя климата, седалки,кори,рез.гуми и всички излишни килограми и да съм пред някой КР-а ама като тръгна за София ни клима ни къде хора да сложа.....и то за какво-заради един калник...
Твоя и без горепосочените неща бие KR.

п.п.
Не знам защо тройките нещо повечето хора нещо ги подценяват и в частност ABF-a ?!
Re: Golf 3 ABF vs Golf 2 KR
Темата е старичка..изчетох всички постове...Никъде не се споменава за шофьора...колко тежи 93-та абф 2 врати без клима в сравнение с 96-та абф 4 врати с килма...Ако махнеме резервната гума...ако махнеме средно гърне..Разликата да е 40-50 кила...примерно...Ако собственика на колата е едричък (100-ина кила),то по-добре да даде на някое дребно лапе(60-70 кила) да му кара колата на драг...
Извод:Изпикайте се и се изакайте преди драг-сваля 0.1 сек..

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Re: Golf 3 ABF vs Golf 2 KR
inter_6 написа:
Извод: Да се заключи темата!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”