Аз съм имал 2 коли на газ, и в крайна сметка предпочетох дизел. Наистина докато карах на газ - проблеми никакви, но ако решиш да минеш на бензин - мъка, особено студено палене. Все нещо не беше както трябва. Да не говорим, че на газ и двете коли вървяха осезаемо по-малко.
Баща ми има газов инжекцион, всичко автоматично - съвсем друга работа, никакви проблеми, никаква разлика газ/бензин, но струва 2000лв.
АГУ
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Чудно ми е, защо се "зарибявате" по такива теми?
Регистрира се някой, пусне някаква подобна тема - "Открих топлата вода, повече не се мъчете" и народа се юрва да обяснява и да спори, а въпросният "някой" или вобще не участва в дискусията, или ще влезе след 2 месеца във форума и ще допише "Абе аз нали ви казах, за топлата вода ..."
Има цял раздел "газови уредби" и там има стотици постове на тема "за и против" и т.н.
Регистрира се някой, пусне някаква подобна тема - "Открих топлата вода, повече не се мъчете" и народа се юрва да обяснява и да спори, а въпросният "някой" или вобще не участва в дискусията, или ще влезе след 2 месеца във форума и ще допише "Абе аз нали ви казах, за топлата вода ..."
Има цял раздел "газови уредби" и там има стотици постове на тема "за и против" и т.н.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”