Колега кажи от каде са фаровете ? Плс дай линк тия къртят ! Сериозно не бях виждал по готини !

Впечатление от фарове и стопове Depo
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Впечатление от фарове Dectane
Колега кажи от каде са фаровете ? Плс дай линк тия къртят ! Сериозно не бях виждал по готини !
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Re: Впечатление от фарове и стопове Depo
Аз съм със същите като на stanko_g, на мойте пише FK, ама то е едно и също. Нямал съм никакви проблеми с тях и смея да кажа че светят пъти по-добре от 15 годишната оригинална hela...
depo - голяма грешка !! двама познати си купиха единия така и неможа да ги вурне защото ги пазарува през интернет на цена го докарват но до там става въпрос за Фиат Мареа и Леон ...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
GRUEL написа:Аз съм със същите като на stanko_g, на мойте пише FK, ама то е едно и също. Нямал съм никакви проблеми с тях и смея да кажа че светят пъти по-добре от 15 годишната оригинална hela...

- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Момчета,другата седмица най-вероятно ще купувам стопове депо опушен кристал за голф2.Питам последно за мнения са стоповете.Да не се разтопят.По-нататък най-вероятно и фарове ще взимам и ме интересува дали светят хубаво рефлектора метален ли е и стъклата дал иса пластмасови.Мерси на отзовалите се
От гъзария навремето си смених фаровете Hella с Depo. Горките, на дългите хич ги нямаше. Късите беха с ксенон, сигурно затуй светеха. Ама шило в торба не стои и айде на InPro от Германия. Та си видях рахатлъка. Ама и те заминаха....
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
с кристални стопове депо сам и съм много доволен, няма конденз 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Явно depo са ок с фровете за Голф 3 специално съм много доволен. Стопове не съм купувал. Фарове обаче за други автомобили - става голяма боза. Досега единствено на Г3 ме е удовлетворило цена/качество - съсем прилично.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”