Лада 2105 с 2103 мотор...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 08 мар 2006 23:09

Мисля че беше с Диона Супер, а инaче е 91-ва година(по спомен).Колата не е моя, на добър приятел е, тя си беше русенска, но това лято я взе в София(наследство от дядо му).Това не е от значение толкова, просто не е пред мен да й хвърля едно око и да разбера дали има място за притеснения.Моя приятел хабер си няма от ДВГ и всичко свързано с автомобили, затова се е наплашил много и иска да я продава и то даже на части :shock Всъщност колата си е добре, трябва и само нов карбуратор, защото нейния не става.Някой ако му се подмята карбуратор от лада да казва :wink:

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Чет 09 мар 2006 0:29

Pierburg 2E2,ще и сложим :twisted:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 09 мар 2006 1:01

lowrider написа:Pierburg 2E2,ще и сложим :twisted:

Сакън, по-добре К126 :D

Потребителски аватар
cerosina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот cerosina » Чет 09 мар 2006 9:50

NovobranecGT написа:Мисля че беше с Диона Супер, а инaче е 91-ва година(по спомен).

На първо време смени маслооото , кой знае на колко е години.
После си почисти маслоотделителя ( една капачка там се развива с ключ 10 ) , много е просто.
И ако пак хвърля масло и още иска да я продава, да се обади в Лада форума ( адреЗа е малко по-нагоре ), ще я лапнат за 1 ден :)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 09 мар 2006 12:48

momcho написа:
NovobranecGT написа:Мисля че беше с Диона Супер, а инaче е 91-ва година(по спомен).

На първо време смени маслооото , кой знае на колко е години.
После си почисти маслоотделителя ( една капачка там се развива с ключ 10 ) , много е просто.
И ако пак хвърля масло и още иска да я продава, да се обади в Лада форума ( адреЗа е малко по-нагоре ), ще я лапнат за 1 ден :)

Маслото е от миналото лясто, има-няма 1500км пробег.Аз няма да допусна Лада-та да отиде за скрап или на части от простотия, да не говорим пък да попада в ръцете на Бай Мангау :twisted: Нищо и няма на колата, карал съм я, правил съм я, дори му давах 800лв ама вече е късно, купих си по-хубава от Лада :wink:
П.П. Ако реши да я продава сериозно, веднага ще продадем комбито(2104) на едно приятелче и ще вземем тая :wink:

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Лада

Мнениеот iwanst » Чет 09 мар 2006 16:49

Само идеи
- кофти масло
- счупен сегмент
- отдушника на картерните газове на сичко на повечко километри се вади от въздушниа филтър и на свобода

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”