Как да закрепя пожарогасител?
Как да закрепя пожарогасител?
Преди го държах зад седалката, защото смятам, че ако се наложи да се ползва там му е мястото. Сега го преместих в багажника, защото постоянно ми се търкаляше и тракаше като ударя спирачки. Как да го захвана някак, хем да е под ръка и да не мърда - дайте идея.
Re: Как да закрепя пожарогасител?
За каква кола става въпрос? Също така какъв пожарогасител ...
Аз имам същия проблем с Г3. Има отзад разни скоби и ластици, но винаги се откача, а ако го захвана яката, в "напечен" момент всяка секунда е важна.
Аз имам същия проблем с Г3. Има отзад разни скоби и ластици, но винаги се откача, а ако го захвана яката, в "напечен" момент всяка секунда е важна.
Моя пожарогасител си има стойка и съм го монтирал на мястото на скобата и ластиците,които споменаваш колега.Нито клопа,дрънчи или пада и като си отворя багажника мога да го извадя веднага.По фирмите където продават пожарогасители,почти всички които се продават са с такива стойки,може да се провери дали няма само стойки напримерно
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм с такава стойка, но е монтирана отдясно в багажника (Г3). Проблеми няма и пожарогасителя се вади лесно. Така си купих пожарогасителя - заедно със стойката от Метро преди година.
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
моя няма стойка но съм го хванал леко с ластиците от ляво на стойката до пласмасата и няма проблеми
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
идеи за г4 някъде в купето...
katcko написа: и като си отворя багажника мога да го извадя веднага.
Въпросът е ако не можеш да си отвориш багажника какво правиш? И моя сега е в багажника в свободно състояние, но идеята беше да стои зад седалката.
Ами колега то винаги има едно:АМИ АКО.....
и винаги може да се окаже на най-неподходящото място за конкретен случай.Наскоро на един приятел го монтирахме от страната на пасажера,до левия му крак,но не е удобно освен ако не е от тия пожарогасители дето са за гасене на цигари

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”