Към колегите от Варна.
На някой да му се намира такъв ключ за френска каруца?? Представлява окръжност с 8 издадени зъба . Талигата има проблем с нивомера, мога да го ремонтирам но не мога да развия фланеца.

Ключ за развиване на фланец бензиномер на С 15
- dvd69
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ключ за развиване на фланец бензиномер на С 15
Колега, доколкото знам такъв ключ има само в оторизираните сервизи.
Аз имах същия проблем с една 406-ца, направих си ключ на място с огъване на шина и малко заварки и стана.Внимавай само да не счупиш зъбчетата, защото после няма отвиване
Аз имах същия проблем с една 406-ца, направих си ключ на място с огъване на шина и малко заварки и стана.Внимавай само да не счупиш зъбчетата, защото после няма отвиване
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
dvd69 написа:Колега, доколкото знам такъв ключ има само в оторизираните сервизи.
Koлега тази идиотска щайба фланец е от пластмаса и е мамата си трака защото Дървондела е 6 г. -ен и сигурно ще се потроши.
- dvd69
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва много внимателно да се развие защото не се продава резервен такъв.
С малко повече търпение ще стане. С удоволствие бих ти го пратил но замина заедно с колата. Успех и внимателно.
С малко повече търпение ще стане. С удоволствие бих ти го пратил но замина заедно с колата. Успех и внимателно.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”