Абе какво става с тази газ :?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Абе какво става с тази газ :?

Мнениеот AmW » Сря 17 юни 2009 20:25

Ти си терикат :idea:
И тия истории, че колата върви на метан като на бензин, че и повече не тука... в бгмама може би ще вървят

Потребителски аватар
addrak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот addrak » Сря 17 юни 2009 20:31

Пак ли поединично ще се спасяваме а??? Българска му работа

Потребителски аватар
neron-besniq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот neron-besniq » Сря 17 юни 2009 21:07

AmW написа:Ти си терикат :idea:
И тия истории, че колата върви на метан като на бензин, че и повече не тука... в бгмама може би ще вървят

:012: Да съм споменал,че искам да споря с таксиметрови шофьори.....вие хронично сте болни на тема разход и вървеж,в момента карате с 3лв на сто километра и пак са ви много и кранчето на изпарителя е претегнато до край и горката кола се движи 90% на въздух,направо сте гений в областта на автомобилостроенето,моята поне гори 6лв. на 100(убийствено много за вас),но не се оплаквам,а що се отнася дали има разлика във вървежа,попитай нормалните хора,дет не стоят в жълти коли на стоянката :beer

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Сря 17 юни 2009 21:31

neron-besniq написа:...............................................................

:039: :039: :039: :039:

Stefan написа:Скапана държава управлявана от скапани боклуци, които си измислят какви ли не данъци , такси и акцизи а тези боклуци са избрани от всички нас :!:

И все пак крайно време е да се поинформира човек.Тогава ще разбере,че в БГ все още са най-евтините цигари,алкохол и горива в ЕвросъЮза.
Истината не е да се пищи за намаляне на цените,а да се опитате да си вдигнете месечните доиходи.
Малко офф,но съм сигурен че едни 90 процента от форума тази година ще отидат на почивка на море,нещо което доста европейци няма да направят.Както съм сигурен и че 100 процента от форума продължава да си кара колите вместо да ползва алтернативен начин за придвижване.Да не говорим че на много хора единственият източник на самочуствие е лекият им автомобил със спортен филтър и надупчено крайно гърне,аааа и гърмящата басскаса в багажника,как щях да я забравя.
А иначе за реване по форумите сме на първо място.
Тази година ви се отдава уникалната възможност да се опитате да промените малко нещата в началото на идния месец.Естествено за тези които имат 18 години,надявам се че все още са мнозинство в тоя форум,въпреки че все по-често се убеждавам в противното.Та стига ревливи теми,и аз искам мазерати и къща на Маями Бийч,но не пускам тема по въпроса.

Потребителски аватар
addrak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот addrak » Сря 17 юни 2009 21:43

Колега jordanpar знаеш ли че в Щатите един галон бензин струва колкото 1 литър в БГ

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Сря 17 юни 2009 22:05

addrak написа:Колега jordanpar знаеш ли че в Щатите един галон бензин струва колкото 1 литър в БГ

А колега знаеш ли какви са разстояниата в САЩ...

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Сря 17 юни 2009 22:14

neron-besniq написа:

:012: Да съм споменал,че искам да споря с таксиметрови шофьори.....вие хронично сте болни на тема разход и вървеж,в момента карате с 3лв на сто километра и пак са ви много и кранчето на изпарителя е претегнато до край и горката кола се движи 90% на въздух,направо сте гений в областта на автомобилостроенето,моята поне гори 6лв. на 100(убийствено много за вас),но не се оплаквам,а що се отнася дали има разлика във вървежа,попитай нормалните хора,дет не стоят в жълти коли на стоянката :beer

Аз пък с 5лв газ минавам 100км....ай да ги сборим ако искаш :Mr Green Fun

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Сря 17 юни 2009 22:22

neron-besniq написа:

брат аз на газ горя 6лв/100 газ ти нз кво караш ама на тва ли му викаш икономия :lol:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 17 юни 2009 22:26

Аз пък горя 28.60 лева/100 км бензин 100 октана и какво от това? :beat_butt2

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 17 юни 2009 22:28

С газта става това, което става с петрола, това вече го уточнихме. Цената на петрола беше стигнала до около 45 долара за барел, сега пак се е повишила, затова и се качват цените на крайния продукт.
Иначе има вече 100 такива теми. Цената това, цената онова, и накрая пак си говорим кой си пълни джобовете, как държавата е виновна ...
Няма нужда. Карайте си колите и се радвайте на живота.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”