Автостъкла Кобра-Пловдив

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Автостъкла Кобра-Пловдив

Мнениеот stanko_g » Съб 20 юни 2009 16:34

Извинявам се за тъпата тема но :?
Предстой ми сменяне на предно стъкло искам да отида в кобра-пловдив,но техният сайт нещо се е прецакал и немога да влезна да видя адреса им в пловдив..с търсачката открих един адрес на магазин кобра в пловдив кв.кичука близо билата,но не разбрах дали могат там да ми сменят стъклото или е само магазин за автостъкла :x та ако може някой колега да ми обясни къде се намира тази прослувута кобра в пловдив :lol: :beer

jims
Автомобил:
Двигател:

Re: Автостъкла Кобра-Пловдив

Мнениеот jims » Съб 20 юни 2009 16:53

Сайта им винаги си е бил така :D Просто трябва да отваряш всяка страница в нов таб или прозорец. Ето директно линка към адресите:
http://www.autoglass.bg/cgi-bin/index.pl?l=klon

Потребителски аватар
ogata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ogata » Съб 20 юни 2009 16:57

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ca50 ... itsearch=1
УЛ. МАКЕДОНИЯ №48
тел: 032/67 56 44

Тва им е телефона в офиса , успех колега . Един майстор разбирач има на ул.Изток , точно след големият блок срещу червеният кръст , а тънкана джамове има на пещерско шосе в края , срещу ларжа :)

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 20 юни 2009 17:04

Благодаря колеги :bowdown златни сте :beer :beer :beer
извинявам се,но чак сега виждам къде съм пуснал темата :beat_butt2 :dummy: ама то май модовете са в елена и къркат mhihi

Валентин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Валентин » Съб 20 юни 2009 17:11

Впрочем Кобра се намират в локалното платно на Бул. Македония.
Като се идва например от Билла тръгваш по Македония и на светофара с ул. Скопие (това се пада 3ти поред светофар от надлеза) свиваш в дясно и веднага в локалното от ляво.
Гаражчето мисля побира 2 автомобила едновременно, като в събота работеха до 4 или нещо от сорта... :wink:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Съб 20 юни 2009 21:21

Станко отиди на адреса,който ти казаха колегите.Там си е сервиз не е складова база :wink: Надявам се,че ще останеш доволен.

П.п доста познати са ползвали услугите им а и имах приятел,който бачкаше там 2 години.Работят добре пичовете,но за цена не мога да те ориентирам :| :wink:

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 20 юни 2009 22:08

sastezatelya написа:Станко отиди на адреса,който ти казаха колегите.Там си е сервиз не е складова база :wink: Надявам се,че ще останеш доволен.

П.п доста познати са ползвали услугите им а и имах приятел,който бачкаше там 2 години.Работят добре пичовете,но за цена не мога да те ориентирам :| :wink:

Благодаря за информацията колеги :beer :beer горе долу се сетих къде е,но като отида на место предполагам ще го намеря веднага :bowdown :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”