мнение за марката MECARM
-
- Автомобил:
- Двигател:
мнение за марката MECARM
някои имал ли си е работа с тази фирма и доволен ли е от резултата?интересува ме спецялно за съединителите им?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: мнение за марката MECARM
хаиде бе колеги,никои ли не е ползвал MECARM?
Последна промяна от musura на Сря 17 юни 2009 14:39, променено общо 1 път.
Причина: не е нужно да приканваш колегите - ако някой има какво да каже, ще го каже и без това!
Причина: не е нужно да приканваш колегите - ако някой има какво да каже, ще го каже и без това!
- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Не са лоши, но педала на съединителя ще ти е доста твърд!
-
- Автомобил:
- Двигател:
да и аз така прочетох,а м/у sachs i luk кои е по добър?те горе долу са на 1 цена но от опит някои да знае?за поло 1.6 става въпрос
благодаря предварително
благодаря предварително
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
mirro_21 написа:да и аз така прочетох,а м/у sachs i luk кои е по добър?те горе долу са на 1 цена но от опит някои да знае?за поло 1.6 става въпрос
благодаря предварително
Който е по-истински

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Да не би да е Megarm- Италиянски!!!
Доста отрицателни отзиви има към него,скоро на едно мое френдче му предложиха такъв,и когато се посъветвахме с няколко майстора и в редица магазини ни казаха че това е доста несполучлив продукт
Не мога да изкажа лично мнение тъй като не съм запознат с тази марка,само да добавя,че не бих си сложил точно такъв съединител на мойто Голфе та дори и с 30-50лв по-евтин да е...

Доста отрицателни отзиви има към него,скоро на едно мое френдче му предложиха такъв,и когато се посъветвахме с няколко майстора и в редица магазини ни казаха че това е доста несполучлив продукт

Не мога да изкажа лично мнение тъй като не съм запознат с тази марка,само да добавя,че не бих си сложил точно такъв съединител на мойто Голфе та дори и с 30-50лв по-евтин да е...

-
- Автомобил:
- Двигател:
10x за отговорите.и аз се посаветвах с маисторчета и те така ми рекоха,но повечето и не бяха чували за него де...
за сега съм се спрял на закс.но наи добре е ако изкупуват някаде Оооригинални съединители(щото аз още съм си със заводския)и да доплатя 100-300лв и да взема пак "оригинален",ма немаааа 

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
mirro_21 написа:10x за отговорите.и аз се посаветвах с маисторчета и те така ми рекоха,но повечето и не бяха чували за него де...за сега съм се спрял на закс.но наи добре е ако изкупуват някаде Оооригинални съединители(щото аз още съм си със заводския)и да доплатя 100-300лв и да взема пак "оригинален",ма немаааа
Ако съединителя ти е оригинален можеш да го върнеш на официалния представител и да доплатиш някой лев и да вземеш пак оригинален.
За моята 4-ка питах преди време и ми казаха ако върна оригиналния комплект ще взема новия за 260лв.
Марка,която не съм я и чувал няма да си я сложа на колата,ако ще да ми подаряват частите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
официалния преставител?

- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
100% буклук от опит ти казвам! 

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
mirro_21 написа:да и аз така прочетох,а м/у sachs i luk кои е по добър?те горе долу са на 1 цена но от опит някои да знае?за поло 1.6 става въпрос
благодаря предварително
Аз сложих LUK (ИСТИНСКИ) и за миг не съжалих, че дадох малко парички отгоре!!!
Иначе ако ти е мерак имам един комплект МЕКАРМ на балкона (на 2 месеца експлоатация)и за символична цена е твой ако го вземеш

Последна промяна от btkmobail на Пон 22 юни 2009 20:54, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за предложението колега,но не мерси.отказах се от тази марка,разрових се малко тук-там из нета и не останах очарован от отзивите на хората за него!
а да те питам само-как разбра,че този лък е истински?
въобще как да разберем кои съединител е"истински"(преди да е навартял хххх км,докато се е счупил и ние да си кажем-тоя беше или тоя не беше истински съединител разбира се)
при самата покупка ми и мисълта?
а да те питам само-как разбра,че този лък е истински?
въобще как да разберем кои съединител е"истински"(преди да е навартял хххх км,докато се е счупил и ние да си кажем-тоя беше или тоя не беше истински съединител разбира се)
при самата покупка ми и мисълта?
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
mirro_21 написа:отказах се от тази марка

Виждам, че темата е изчерпана.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”