Благодарност към българския полицай...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
don hose
Автомобил:
Двигател:

Re: Благодарност към българския полицай...

Мнениеот don hose » Пет 31 юли 2009 12:01

Разбира се че има и свести полицаи.Но аз бих се зарадвал да напиша акт със същата желязна физиономия на някое порше,както
бих написал и на някоя голф 2!!!В щатите ме спря полицай в 2,30 през ноща не беще пътен защотото всъщност спираха всички със шипове на пътя.Явно по сигнал или незнам точно.Напрвим ми впечатления че беше строен, добре трениран и изключително любезен!И не изпитах гадното чувство от снощи когато ме спряха и с мазен глас ме питаха дали колата можела да пали и що като можела не съм я бил огасил.И също ми напомниха, че талона е онуй синичкото дето ако не било у мен значи имало актче на негово място. :kissy:

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пет 31 юли 2009 13:28

Драгалевските гробища 01:30 през нощта,чакам да мине зелено такси.Само заети.30 метра по-нагоре двама полицаи спират наред.Минаха 20 минути нищо не се случва при тях и при мен.
Мислех си за онези 5 километра,които трябва да "взема"пеша.
Дойдоха при мен с колата на сигнално синьо-"Какво става такси ли чакаш"-отговорих положително.
-"Докъде трябва да стигнеш"?Обясних им къде и те предложиха да ме закарат :roll:
Почудих се ,почудих се и хоп на задната седалка!
Наближихме домът ми,а те бяха още на сигнално синьо.Помолих ги да го спрат,защото си знам съседите и на сутринта ела се оправяй.
Пари не искаха,казахме си лека нощ и това е!

П.П.-подкрепям колегата от горния пост-видът им трябва да е респектиращ,не може на 40 години корема му да е като географски глобус в средно училище

Потребителски аватар
katcko
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот katcko » Пет 31 юли 2009 13:33

group® написа:Направих си труда да напиша в гугъла 'полицай' и погледнете какво излезе...:

Пребиха столичен полицай в Берковица
Български и световни новини :: Пребиха столичен полицай в Берковица.

Пребиха сливенски полицай
Български и световни новини :: Пребиха сливенски полицай.

Софиска Мутра Смазва От Бой Полицай В Люлин / Vbox7

News.bg - Двама пребиха полицай на купон в Берковица

Ранен полицай по време на България - Румъния | Sport 1 - Спортният ...

Прокурор гледал как бият полицай

забележете и по света какво правим ...
България | Българин прободе полицай в Англия - Dnevnik.bg

дали пък и в нас няма вина за това което са ...

Ами докато слагат мамини,татини,лелини момченца дето пагончетата са им на лактите,ще е така.Че те ги страх да спрат една С-класа,да неговорим за некви ситуации дето тряа да са истински полицаи,мухльовци,99% са такива и това е самата истина

Потребителски аватар
Малко_Направен
Автомобил: Mercedes W203
Двигател: 270 CDI

Мнениеот Малко_Направен » Пет 31 юли 2009 22:09

Е честно казано,замислих се много дълбоко и ако не беше благосклонноста на полицаите,щях да съм преживял доста трудности.Наистина има и лайнари,но мърша има навсякъде.Ако всеки си признае,съм сигурен,че мнението за тях,ще се промени тотално.Но както много казаха тук,ние сме си виновни,че не сме запознати със законите,а именно от нашето незнание се възползват повечето.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”