Препоръчайте ми микрофонче за хендсфри в колата

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
p_queensgod
Автомобил:
Двигател:

Препоръчайте ми микрофонче за хендсфри в колата

Мнениеот p_queensgod » Нед 27 сеп 2009 22:52

Здравейте,
планувам да монтирам микрофонче в колата, да го свържа с кабел до телефона ми (който също е свързан с радиото, за да свири), за да имам хендсфри в колата.
Кажете ми ако имате микрофонче какво е, чуват ли ви добре и има ли шумове?

Телефона ми е айфон. Пробвах микрофончето с оригиналното хендсфри от Епъл, но брумти страшно при скорост над 20 км/ч, и не се чува нищо. Нямам намерение да си купувам и цяла система за тази работа (най-малкото защото са по 300 лв).

Та, интересува ме някой ако има микрофонче да каже какво е, чуват ли ви добре, шум има ли, когато колата се движи?

:beer

За да не стават недоразумения - микрофона искам да монтирам някъде по колата (било при волана, при стъклото .....) а не да си слагам слушалка ..

Пропуснах да спомена че съм хвърлил око на Parrot и Nokia.
Поздрави.

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Re: Препоръчайте ми микрофонче за хендсфри в колата

Мнениеот soto73 » Пет 02 окт 2009 16:27

На тези микрофончета дето си се спрял колега са специално за хендсфрита,т.е.за Парот и Нокиа Блутут :wink:
На мен като ми сменяха предното стъкло ми бяха скъсали кабела на парота и понеже не можах да си намеря оригинален си купих за компютър едно микрофонче!Върши ми абсолютно същата работа!Не съм сигурен дали само едно микрофонче,ще ти върши работа като Хендсфри :?
А един нов Парот,макар и по-стар модел не е чак 300лв!Има и по 59€!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”