Къде има пазар за коли в Австрия?
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Къде има пазар за коли в Австрия?
Колеги, търсих ли търсих с търсачката и нищо не намерих.. Някой знае ли къде в Австрия са най-големите автомобилни пазари? Ще имам път натам и ми се иска да огледам. А има ли някакви по-известни сайтове, различни от аутоскаут24 и gebrauchtwagen.at? Ако може да се изкаже някой колега с опит, иначе сайтове от гугъл мога и сам да си вадя
Благодаря на всички предварително!

- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Къде има пазар за коли в Австрия?
Със сайтове трудна работа .
Трябва да имаш човек там , или да си ходил и преди .
Трябва да имаш човек там , или да си ходил и преди .
- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Re: Къде има пазар за коли в Австрия?
Здравейте
Аз съм живял известно време във Виена- и там имаше 1-2 места (големи паркинги) за продажба на всякакви автомобили- от сърби, турци и т.н. Да уточня: ако автомобила е ползван предимно във Виена- няма да има никаква ръжда (и двете коли, които съм купил от там- на 13 и на 16 години нямат и грам ръжда).
Ако имаш интерес бих могъл да си възстановя- даже и вече се сетих точно къде (в кой квартал) се събираха последно продавачите на коли.
Пиши едно лично ако имаш интерес, за да потърся точните координати
Поздрави
Аз съм живял известно време във Виена- и там имаше 1-2 места (големи паркинги) за продажба на всякакви автомобили- от сърби, турци и т.н. Да уточня: ако автомобила е ползван предимно във Виена- няма да има никаква ръжда (и двете коли, които съм купил от там- на 13 и на 16 години нямат и грам ръжда).
Ако имаш интерес бих могъл да си възстановя- даже и вече се сетих точно къде (в кой квартал) се събираха последно продавачите на коли.
Пиши едно лично ако имаш интерес, за да потърся точните координати
Поздрави
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”