Призовка за неспиране на стоп палка и минаване на червено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Призовка за неспиране на стоп палка и минаване на червено
Куката може да е видял номера погрешно и друг да е извършил тези нарушения,а не ти и според мен точно така е станало щом твърдиш,че спазваш правилника и не помниш.
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GrayWolf написа:Куката може да е видял номера погрешно и друг да е извършил тези нарушения,а не ти и според мен точно така е станало щом твърдиш,че спазваш правилника и не помниш.
Темата е от 12.2008, мисля че колегата трябва да се е оправил вече с тая призовка.
такаа ... преди няколко дни не спрях на едни куки и тез ме погнаха ама нали са дебелаци и докато се качат в патрулката аз вече бях паркирал.връщам се аз след час-два и колата ми с отключени врати ,и няма никой ... хах !!!
книжката и личната ми карта бяха на сенника (за първи път ги слагам там-карък батка) ... и познайте - няма ги ,ама само това липсва ,всичко друго непокътнато
и на другия ден ходих в кат да си подам декларация за откраднати документи (ама се правя на луд,се едно никой не ме е спирал,гонил и т.н.) тая ми направи декларацията ама нищо не каза (за нарушения).
сега тряба да мина през РПУ-то за още някъф документ и после пак в КАТ да си "поръчам" нова книжка .
и сега незнам какво да очаквам и какви са възможните сценарий
такова нещо за първи път ми се случва ,въпреки че това работя от 8год. (шофьор) ...някой ако има какво да ме посъветва изобщо .. да пише .
благодарско все пак

книжката и личната ми карта бяха на сенника (за първи път ги слагам там-карък батка) ... и познайте - няма ги ,ама само това липсва ,всичко друго непокътнато

и на другия ден ходих в кат да си подам декларация за откраднати документи (ама се правя на луд,се едно никой не ме е спирал,гонил и т.н.) тая ми направи декларацията ама нищо не каза (за нарушения).
сега тряба да мина през РПУ-то за още някъф документ и после пак в КАТ да си "поръчам" нова книжка .
и сега незнам какво да очаквам и какви са възможните сценарий
такова нещо за първи път ми се случва ,въпреки че това работя от 8год. (шофьор) ...някой ако има какво да ме посъветва изобщо .. да пише .
благодарско все пак

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А защо не си спрял? Май американските екшъни идват в повече...
Ами оня изскочи като нинджа без палка и аз го подминах ... нали трябва с палка да спират тъпите джедаи 

Последна промяна от gr_kanev на Вто 17 ное 2009 17:19, променено общо 1 път.
Причина: Какво имате против главните букви и препинателните знаци ?
Причина: Какво имате против главните букви и препинателните знаци ?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прочетете Закона за движение по пътищата и правилника към него. Спазвайте правилата и няма да има такива теми.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”