Пазар в Утрехт, Холандия

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Вто 04 сеп 2007 11:01

MuTa4eTo написа:колега погледни тази тук гледам допадна ми 2004 под 150000 SDI :wink:

Твърде хубаво, ама на мене ми трябва с голям багажник - 4-ката отпада.

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Re: Пазар в Утрехт, Холандия

Мнениеот icefire » Чет 19 ное 2009 17:56

Колеги, изрових тази тема от дебрите на търсачката и реших да я възкреся. Някой ходил ли е наскоро в Утрехт? Питам, защото един човек ми каза, че си купил оттам бус и бил голяма далавера... Дали е така или не, не знам, та затова да ви питам.. дали има изменение спрямо написаното дотук? Темата е от 2007-ма, затова реших, че може да има изменение.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 19 ное 2009 18:26

icefire написа:Питам, защото един човек ми каза, че си купил оттам бус и бил голяма далавера...

Всеки българин, при закупуване на нов /стар/ автомобил винаги го е купил на най-голямата далавера. Карала го е баба да взима пенсията и сега са му го подарили за без пари...почти за една почерпка са му го дали. Хубавата кола винаги струва пари. Едва ли има повече от 2-3% малоумници, които дават на подаръчни цени колите си и шанса да попаднеш на такива е точно 2-3%.

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Чет 19 ное 2009 21:25

:да:
Подкрепям те напълно. Писах в темата, не защото искам да купя нова кола за без пари (и даже да ми дадат 500 евро че съм я взел, да си покрия докарването) а понеже ми беше интересно дали ози пазар действително е такъв, какъвто ми го описаха и дали има колеги от форума, които са го посещавали наскоро.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”