Golf mk2 " Fire and Ice " ???
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf mk2 " Fire and Ice " ???
Много ти благодаря за съвета колега , да аз искам да си оправя Джетата обаче тя засега е обща и нямам много власт над нея.Колата просто изкочи от приятел на баща ми, хвърлихме 1 око на снимките, малко инфо за нея и собственикат и и това е.В края на седмица ще покажа някоя друга снимка и мнението на брат ми след оглед в гараж на VW, лек тест.Дали си струва или не...Пък в крайна сметка ако не тази то друга ще е със сигурнот след време.Просто колеги аз съм влюбен в голф/джета мк2.Имам приятели които имат мк3 и постоянно ме натискат за такава, обаче те не могат да разберат какво е да се побъркваш от даден модел.Да и мк3 не лоша въпреки, че на мен не ми е присърце.Мк3 е вече доста по заоблена
... друго си е мк2 отсечено с правата лопата.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Бай Семо тва е много добър вариант дето ти го предлага Стефанчо.Поне аз така мисля,стига да имаш мястот и познанията затова.Хубава боя,джанти,хубав двигател,салон плитко рекаро и табло от МК3...
И аз имам Мк2 и не ми се продава,а нямам парата надиплена,иначе с удоволствие бих си купил една МК3 AFN въртяна през таван няколко пъти.
после аз си знам 
И аз имам Мк2 и не ми се продава,а нямам парата надиплена,иначе с удоволствие бих си купил една МК3 AFN въртяна през таван няколко пъти.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Бай Семо написа::lock: благодаря
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”