Да колеги точно така се получи,предполагам повечето знаят какви мигачи имах на колата,що годе хубавки бяха някой решава да ги открадне,до тук добре.Решавам да купя нови черни ФК купувам ги аз но предните откраднати с фасунгите,търси фасунги г-н Голфарата направи един подарък но и те отекаха.Та слагам новите мигачи с другите фасунги и след два дни гледам на колата сложени старите ми мигачи и взети новите пак с фасунгите.И в крайна сметка купих на някой чистак бърсак мигачи. ПИТАМ СЕ АЗ,ДОКОГА НАШИТЕ МИЛИ СЪГРАЖДАНИ ЩЕ ПРАКТИКУВАТ ТАКА.
Леле, те на това му се вика чиста проба НАГЛОСТ. Е то че стига дето ти е свалил твойте, ама и после дошъл да си ги подмени с чисто нови. Ебаси тигъра. Колега оглеждай се из квартала, да не си ги познаеш някъде. Тва го е направил сиромах човек. Ако деше дрога, немаше да ти монтира старите обратно. Такъв само с аларма с пейджър се лекува
е те от тази снимка(от морския сезон по черноморието ни) ,вече е модерно да се модерират колите в бг така. Аве колега,виж местните бандюги в свобода дали немога да го ловнат тоя.И тва в коя част става ,да пусна и аз някое далечно уше за твоите мигачи