днес за пръв път видях тази статия: http://www.autoblog.com/2008/10/24/bmw-to-sell-engines-to-mercedes-others/
Статията е от 24.окт.2008г., ама досега не бях чувал, че БМВ били в напреднал стадий на преговори с Мерцедес за доставка на новия В12, който щял да се слага в S-класите и Майбах?! Вие чували ли сте такова нещо, понеже на мене ми се вижда малко невероятно.. се едно да пуснат Mac с Windows?
Та вярно ли е?

BMW ще продава двигатели на Mercedes??
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: BMW ще продава двигатели на Mercedes??
Luper написа:днес за пръв път видях тази статия: http://www.autoblog.com/2008/10/24/bmw-to-sell-engines-to-mercedes-others/
Статията е от 24.окт.2008г., ама досега не бях чувал, че БМВ били в напреднал стадий на преговори с Мерцедес за доставка на новия В12, който щял да се слага в S-класите и Майбах?! Вие чували ли сте такова нещо, понеже на мене ми се вижда малко невероятно.. се едно да пуснат Mac с Windows?
Та вярно ли е?
BootCamp < отдавна има Mac с Windows/Office
хах добре бе кво се случва с тоя свят вече и Мак с уиндоус ли имало
е нема значение разбрахте какво имах предвид с примера
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всички се обединяват с цел "Разклащане на крайния потребител" 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Luper написа:хах добре бе кво се случва с тоя свят вече и Мак с уиндоус ли имало
ако си чел историята на Apple и M$ не би се очудил

виж M$ да пуснат Office пакет за Linux, това вече си е новина
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Всичко е до пари....
- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
BMW отдавна печелят всяка година награди за най-добър двигател. Като си най-добрия на пазара е нормално да се купува от тебе. Така качеството е по-добро и цената ще е по-ниска. Не бих го нарекъл клатене на крайния потребител.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мерцедес отдавна май купува двигатели за А-класата си,но не и от БМВ.Това мисля ,че си е напълно нормално,все пак баварците постоянно печелят награди за двигател на годината и вместо мерц да се набутват за нови разработки и излиза по тънко да купуват този мотор,като гледам пазарния дял няма да му е голям,не е масов,затова ще и излезе по евтино.
е стига глупости как ще е нормално
Говорим за най-големите конкуренти в най-високия клас коли.. Тва са фирми с име, изграден десетки години имидж, да не говорим, че сигурно поне едно 40% от хората днес робуват на марки, като си купуват коли
А и ако говорехме за опел примерно да купи двигател на бмв - ок така ще му се качи даже имиджа, ама МБ да не да са му по-лоши двигателите или да няма ресурса и възможностите да си разработи конкурентноспособен на БМВ
както и да е, мисълта ми беше дали някой ще потвърди тва инфо, някой чувал ли го е от другаде преди, щото в нета нищо не намирам и съм склонен да вярвам, че тва е лъжа? а и вися с бас
Говорим за най-големите конкуренти в най-високия клас коли.. Тва са фирми с име, изграден десетки години имидж, да не говорим, че сигурно поне едно 40% от хората днес робуват на марки, като си купуват коли
А и ако говорехме за опел примерно да купи двигател на бмв - ок така ще му се качи даже имиджа, ама МБ да не да са му по-лоши двигателите или да няма ресурса и възможностите да си разработи конкурентноспособен на БМВ
както и да е, мисълта ми беше дали някой ще потвърди тва инфо, някой чувал ли го е от другаде преди, щото в нета нищо не намирам и съм склонен да вярвам, че тва е лъжа? а и вися с бас

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
няма такова нещо та даже и майбах,мерцедес до сега са имали само една савместна работа с друг произвадител на двигатели е пова е VW а именно бензиновия мотор 2.8 VR6 който беше вграждан само в витата и то лимитна серия
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”