На мен идеята ми харесва. Къде смятате да се развива - в София ли.
Ако започнете може и аз да ви се доверя. Поздрави.

Мобилна група за пастиране!
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мобилна група за пастиране!
За мен лично най важен е крайния резултат и не ме притеснява да съм 2-3 дни без кола.Да ти кажа за това време което си написал хич не ми се вярва да се справите качествено на улицата .
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
zdravko_dimitrov1986 написа:На мен идеята ми харесва. Къде смятате да се развива - в София ли.
Ако започнете може и аз да ви се доверя. Поздрави.
Хубаво е че има и оптимисти, но проекта е все още в разработване, иначе, ако стигнем до някакъв компромисен вариант (май няма да стане) ще те имаме предвид.
Благодаря за доверието.
Така като гледам и резултата от "маркетинговото" проучване, идеята не е съвсем добра понеже, като сложим и задължителните 30% риск ... нещата отиват на зле.
Най вероятно , всичко ще се развие много бавно, ще се инвестира и в добър външен вид на евентуално 2 клетки (една за миене и една за пастиране, затворена и обезпрашена) , както и в още техника която е необходима, както и работно облекло, и поне един фирмен "нашарен" автомобил , естествено от нашата марка.!
Може и да включим и разни други услуги за репаратура по външния и вътрешния вид.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Колега ще си позволя да дам един съвет за пастирането:
Почетете малко повече, напревете малко опити, подложете направеното на изпитания и тогава го правете, защото в момента правя трета кола, която е съсипана от пишман пастирвачи
Това нещо го забравете:
1во Това, ако го направите без да затворите е равносилно на съсипване на лак/боя
Все едно албинос да легне на слънце без защитен крем
2ро Несериозно е да споменаваш броя на пастите, защото те не се редят по номера без някаква идея - всичко е до конкретна кола, детайли, проблеми и т.н.
Успех в начинаниети
Почетете малко повече, напревете малко опити, подложете направеното на изпитания и тогава го правете, защото в момента правя трета кола, която е съсипана от пишман пастирвачи

Това нещо го забравете:
1.Пастиране с 3 пасти (марка MA-FRA) - 75 лв
1во Това, ако го направите без да затворите е равносилно на съсипване на лак/боя

2ро Несериозно е да споменаваш броя на пастите, защото те не се редят по номера без някаква идея - всичко е до конкретна кола, детайли, проблеми и т.н.
Успех в начинаниети

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Група е прав,не всеки може да извършва тази дейност.Аз не карам скъпа кола,но не оставям дори на авто мивка.Мия си я сам,както и сам си я пастирам.Веднъж оставих други да ми мият колата и щеше да стане убийство,след като го видях тоя умник да търка първо джантите,а после тавана.Като го попитах какво подяволите си мисли че прави,отговора му беше,че така му било по-удобно.Ако шефа на мивката не ми беше приятел тоя щеше да бъде убит.За цената на услугата няма да говоря,защото тези неща са достъпни вече по магазините и не са много скъпи.Аз лично ползвам подобни пасти на ма-фра и 3М и давам по 20-30лв,и с тях си пастирам колата два пъти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”