търся една кола във варна
търся една кола във варна
колеги преди доста време си продадах колата във варна,доста пъти званях на човека да я прехвърляме вече, и все обещания след еди колко си дни, аз ти имам тела ще се обадя,и никъкав не се обажда,този вече и е втори собственик след мен,2 е препродавана тоес аз говорих с последния дето все ми обещаваше,сега съм му загубил номера но моя си е все същия ама не ми звани,така че реших да си намеря колата и ако не я прехвърлим и да си плати данаците вече за 3 години да си вземам колата ,така и така си е на мое име.колата е фиат типо с номер H 9368 мисля че последно беше в кв. аспарухово,колата ниска с брони сива ако някои колега от варна знае каде се намира да ми помогне
Re: търся една кола във варна
сиво типо ниско с тунинг брони с номер H 9368
Последна промяна от Sunny на Сря 16 дек 2009 23:59, променено общо 1 път.
Причина: Не прекалявай!
Причина: Не прекалявай!
- maksi
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: AZV
- Контакти:
След като е на твое име и собственика се крие пусни една жалба в полицията.Там ще направят справка,че въпросният автомобил се води на твое име и я обявяваш за изчезнала.В цялата тази история новият собственик е на "зор" да се прехвърли колата
,защото никъде няма черно на бяло,че той е собственик.Той си е потенциален крадец
.Не се стресирай толкоз.

няма кво да я пускам после да се обеснявам в полиции и нз си кви глупости, да я намеря отивам и си я вземам, после като иска да ме намери
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще се оглеждам.. има ли отличителни белези по нея, лепенки нещо грозновато (обикновено кича ми привлича окото)
tzon написа:няма кво да я пускам после да се обеснявам в полиции и нз си кви глупости, да я намеря отивам и си я вземам, после като иска да ме намери
помисли малко по реално,отивай в полицията защото ако не я намериш след време ще дължиш много пари за данъци и лихви.
ми ако тоя убие някой и избяга. ходи доказвай че не си ти.
значи да дам безплатно акъл за въпросния случай пък после ще почерпиш значи ако си пазиш копието от пълномощното отиваш при нотариос и казваш че след дълго издирване не можеш да намериш въпросния човек и че искаш да прекратиш пълномощното изготвя се при нотариос като съдържанието е следното- упълномощения трябва да прехвърли автомобила в 7 дневен срок от съставянето на въпросния документ или пълномощното му ще бъде прекратено и той се задължава да върне автомобила документа се изпраща с куриер на посочения адрес в пълномощното ако не се прехвърли в посочения срок отиваш със съставеното прекратяване на пълномощно при частен съдия изпълнител представяш документа и той ще ти каже какви пари ще ти струва да ти донесе въпросния автомобил значи имат си канали и бързо разбира къде е и го прибира имаме тука един съдия изпълнител в Русе даже си купи и частно паяче и си работи с него всичко е законно и ще сии прибереш колата като няма да дължиш нищо на ония дето се мъчат да те избачкат аре успех и да не забравиш за почерпката 

нищо не пазя колега ,кво съм правил тогава и аз нз,отличителните белезе са ниски спортни брони и прагове, и лети джанти от сеат ибиза с многото лъчи
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”