Внимавайте къде си слагате ароматизаторите. Аз вече изпатих!
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Re: Внимавайте къде си слагате ароматизаторите. Аз вече изпатих!
Аз от както 1 шишенце дървено дето се обръща и капе се скъса и ми намаза таблото на чисто новата кола и след точно 10 мин докато успея да спра вече беше започнало да разяжда и още има леки петна от него по таблото освем борчета за 70-80 стотинки друг ароматизатор не купувам !!! А на полото ароматизатора съм си сложил точно пред моторчето за парното и през 1-2 седмици отварям само да поотворя станьола и кеф, няма висящи работи няма нищо. Това ми го показа 1 приятел с голф 3 той го слага направо върху филтера за купето 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
при мен на 4ката тия дървените на ареон след време се образува смола някъде по вътрешната част и капе. освен че седи като н*срано, трудно се чисти.. за тва гледам по - често да ги сменям.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
На AREON lux серията слагам и съм доволен тип елхичка е държи 1 седмица ама не ми прави л@ина
но съм изумен какво може да направи един ароматизатор а си представи да ти попадне в окото не даи боже
но съм изумен какво може да направи един ароматизатор а си представи да ти попадне в окото не даи боже

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аре и аз да се впиша в тая "нова" тема
,от две години ползвам само от тези ароматизатори за климатиците(хартиена плочка напоена с някаква миризма ,тип борче),слагам я под филтъра на парното и нямам никакви грижи.
пп.Последно съм слагал началото на лятото 2009г.и още си смърди на хубаво
,пък и не са скъпи 1.20лв.(розовият е с наи-силен аромат
) бройката в Кауфланд.

пп.Последно съм слагал началото на лятото 2009г.и още си смърди на хубаво

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
miti_kamenov написа:Аре и аз да се впиша в тая "нова" тема,от две години ползвам само от тези ароматизатори за климатиците(хартиена плочка напоена с някаква миризма ,тип борче),слагам я под филтъра на парното и нямам никакви грижи.
пп.Последно съм слагал началото на лятото 2009г.и още си смърди на хубаво,пък и не са скъпи 1.20лв.(розовият е с наи-силен аромат
) бройката в Кауфланд.
под филтъра не е ли перката на парното
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
miti_kamenov написа:Аре и аз да се впиша в тая "нова" тема,от две години ползвам само от тези ароматизатори за климатиците(хартиена плочка напоена с някаква миризма ,тип борче),слагам я под филтъра на парното и нямам никакви грижи.
пп.Последно съм слагал началото на лятото 2009г.и още си смърди на хубаво,пък и не са скъпи 1.20лв.(розовият е с наи-силен аромат
) бройката в Кауфланд.
ако не ти е трудно сложи снимка как изглежда, че не мога да се сетя за какво говориш
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BOCOO написа:miti_kamenov написа:Аре и аз да се впиша в тая "нова" тема,от две години ползвам само от тези ароматизатори за климатиците(хартиена плочка напоена с някаква миризма ,тип борче),слагам я под филтъра на парното и нямам никакви грижи.
) бройката в Кауфланд.
под филтъра не е ли перката на парното
Ами под моят филтър има пластмасова решетка,върху нея слагам ароматизатора и отгоре филтъра!!!
пп.на един приятел на голфа го закрепихме със скоч за фитъра и сега като пусне парното излиза АРОМАТИЗИРАНА ТОПЛИНА

Последна промяна от miti_kamenov на Сря 27 яну 2010 15:53, променено общо 1 път.
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
верно че имаше решетка 

- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Внимавайте и с АмбиПур-а преди време бях оставил ароматизатор за конатакт на една секция и се беше разлял като обърсах покритието на секцията беше паднало до самото дърво 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”