Как палите последните 2 студени дни

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Student_pravo
Автомобил:
Двигател:

Re: Как палите последните 2 студени дни

Мнениеот Student_pravo » Пет 29 яну 2010 23:26

Честно казано очаквах да имам известни проблеми с паленето сутрин в тези огромни студове, но за мое учудване и удовлетворение, въпреки че колата ми седи паркирана отвън и няма гараж, запалваше веднага без никакво излишно въртене или повторни опити. Тя е бензинова. За другата (дизелова) не се учудвам, че палеше веднага, тъй като се вкарва в топъл гараж, в който рядко е под 10-15 градуса и няма как да не запали на тази "жега" :). Ще взема да я оставя и нея за няколко дни пред блока, да видим как ще е положението при дизела, но не вярвам и там да има проблеми, тъй като всичко по двигателите е адекватно поддържано и изправно.

Последна промяна от Student_pravo на Съб 30 яну 2010 1:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Re: Как палите последните 2 студени дни

Мнениеот batko_miro » Съб 30 яну 2010 0:11

Лъвчо написа:Честно казано направо се учудих,че в тези студове гоцето не ме изостави нито един път :shock
Което е много радващо за мен :banana

Красота! Поклон! Ирландско! mhihi Тая сутрин чистих като хамав 10 санта сняг с... ледостъргачката. Баба Тонка пак запали, чудо. Имайки впредвид че преди седмица я бутахме щото бях забравил радиото. Поклон на Баба Тонка :kissy:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”