Ще ми вземат книжката за нищо, помощ ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
dikanski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re:

Мнениеот dikanski » Пет 19 фев 2010 23:09

Sir T написа:Тичай тогава при някой адвокат бързо .. :roll: В моя случай беше друго, колегата е прав, че нямаш вече отношения с него .. не се бях замислил!

Колегата е много прав само адвокат помаг в слу4ая.Мене преди 3 години ме блъсна един пиян ,а аз бях с колело и искаха да ми вземат книжката защото съм нямал стоп на колелото.Та мисълта ми е че тая сържавица е способна на вси4ко.Има и още преди 6 месеца бях призован в съда да плащам 6тети на автомобила,бях осъден без мое знание от бул инс.Но с един много добър адвокат се оправиха нещата но тия пари вместо да ги дам на гадовете ги дадох за адвокат,но ако ти трябва книжката много си се бори за нея.Успех!

Последна промяна от Pichaga на Съб 20 фев 2010 0:02, променено общо 1 път.
Причина: темата е на 4 години!

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Re: Ще ми вземат книжката за нищо, помощ ...

Мнениеот kiril_bulgaria » Съб 20 фев 2010 8:12

Значи, колеги, мислите, че минава някой, чупи Ви огледалото, казва Ви "И аз му викам - кво правим, пич." Дори не слиза, едно нормално извинение и уговаряне на заплащане на щетата на ръка или чрез протокол.Затова има протоколи към ГО.
И тук се търси начин как да се приебе този, който е потърпевш.
Аз съвет не давам, но подкрепям мнението на колегата landwarrior
""аз лично съм във защита на потърпевшия(т.е не ти) ,нещо вече взе да става навик да се закачат брони ,огледала и да се бяга""

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”