кат

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
evribari
Автомобил:
Двигател:

кат

Мнениеот evribari » Пет 12 мар 2010 19:16

днес ме спряха без никаква причина качиха ме в патрулка и ме откараха в кат,там разбирам че преди месец не съм спрял на стоп палка,минал съм на чержено и не съм имал об.колан....колеги просто съм изумен връчиха ми акт за което,там написах че имам възражения,мисля да потърся адвокат,но ако можете да ми дадете някакъв съвет ще съм благодарен.

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: кат

Мнениеот arrougance » Пет 12 мар 2010 20:31

То дори и да си направил някакво нарушение, не е това правилния начин, за да те накарат да отидеш в кат. И как така се качваш при напълно непознати бе човек, тия ако са някви шанаджии ще те вържат някъде, ще те оберат, отрепат и т.н....мисли малко. Според мен си напиши възраженията или се консултирай с адвокат.

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 12 мар 2010 21:32

егати случката ти да не си някой от криминалния контингент :shock как така без причина ще те качат в патрулката и ще те закарат в кат!за да ти връчат покана да отидеш при тях да си получиш акта си има други законови мерки!съди ги до дупка и си искай обещетение за нанесени морални вреди и пропуснати ползи!
хора ние в каква държава живеем :horror: :horror: :horror:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 12 мар 2010 21:48

Нещо не става ясно дали си поканен да посетиш за справка служебно помещение на МВР - или си ЗАДЪРЖАН
http://bgzakoni.com/index.php?option=co ... Itemid=100
Оставам с впечатлението , че ти е нарушено правото на свободно придвижване , но зависи как точно е била ситуацията

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”