кат
кат
днес ме спряха без никаква причина качиха ме в патрулка и ме откараха в кат,там разбирам че преди месец не съм спрял на стоп палка,минал съм на чержено и не съм имал об.колан....колеги просто съм изумен връчиха ми акт за което,там написах че имам възражения,мисля да потърся адвокат,но ако можете да ми дадете някакъв съвет ще съм благодарен.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кат
То дори и да си направил някакво нарушение, не е това правилния начин, за да те накарат да отидеш в кат. И как така се качваш при напълно непознати бе човек, тия ако са някви шанаджии ще те вържат някъде, ще те оберат, отрепат и т.н....мисли малко. Според мен си напиши възраженията или се консултирай с адвокат.
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
егати случката ти да не си някой от криминалния контингент
как така без причина ще те качат в патрулката и ще те закарат в кат!за да ти връчат покана да отидеш при тях да си получиш акта си има други законови мерки!съди ги до дупка и си искай обещетение за нанесени морални вреди и пропуснати ползи!
хора ние в каква държава живеем

хора ние в каква държава живеем

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Нещо не става ясно дали си поканен да посетиш за справка служебно помещение на МВР - или си ЗАДЪРЖАН
http://bgzakoni.com/index.php?option=co ... Itemid=100
Оставам с впечатлението , че ти е нарушено правото на свободно придвижване , но зависи как точно е била ситуацията
http://bgzakoni.com/index.php?option=co ... Itemid=100
Оставам с впечатлението , че ти е нарушено правото на свободно придвижване , но зависи как точно е била ситуацията
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”