Глоби в Бургас

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Глоби в Бургас

Мнениеот milkinis » Нед 07 май 2006 15:26

А някой чул ли е за това, че в Бургас ще глобяват за безпричинно включена аларма :shock, или моята информация е грешна. Е***и държавата ще свалят кожата от гърба на човек.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Re: Глоби в Бургас

Мнениеот Muncho » Нед 07 май 2006 15:29

ABD написа:А някой чул ли е за това, че в Бургас ще глобяват за безпричинно включена аларма :shock, или моята информация е грешна. Е***и държавата ще свалят кожата от гърба на човек.

Абе дочух за нещо такова.. май ставаше впрос за нощно време.. по сигнал идват, гледат, пишат.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 07 май 2006 15:30

а къде са дефинирани причините поради които може да се включи алармата?
ако някой ахмак иска да провери дали имам или нямам аларма и треска по колата-това причинно включване ли е или безпричинно? :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Нед 07 май 2006 20:49

Е не знам, понеже онзи ден ходих до там и един клиент ми го каза. То просто няма как да докажеш, че не е безпричинно. А и сезона идва майкооо какво ще става... И още веднъж аман от глупости.

Потребителски аватар
веско
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот веско » Пон 08 май 2006 7:37

По принцип съм съгласен с колегите, но ми се струва, че проблема има и друга страна. Не знам дали има такова нещо в сф, но в бс е нещо като мода лекетата си настройват алармата на свръх чувствителен режим и само като духне вятър започва да пищи. (Страшна гъзария. :shock ) Ако някой такъв си паркира колата под прозореца ви и тя пищи по 10-15 пъти на вечер едва ли ще се чувствате конфортно. Струва ми се, че трябва да се въведат някакви технически параметри за ниво на чувствителност на алармите и който не го спазва да има санкции. Нямам си представа дали е технически възможно осъществяването на подобен контрол, но познавам хора, на които им се реве от съседски аларми.

Само мнение. :wink:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 08 май 2006 14:24

Хахахахаха
И намене ми се реве - разкачиха ми бронята тва онова, На 5 аудите 80 в махалата има едно с огледала, Вектра с огледала няма, най - новото!! Внимание. Някой се е опитал нощеска да ми открадне миризливото "КЮНДЕ" отзад................Смях накраиника на гърнето, смях, може би ако ми беше казал че му харесва одавна да съм му го подарил, ама тва е - никои няма да спииииииииииииии докато тая свинщина не престане, знаете ли защо, защото сутринта 3ма души ме питаха "ама то така ли си беше, ма то да не би някои да е искал да го краде и тва онова.
Лични наблюдения, АКО НЯКОИ СЕРЕ В ЗАДНИЯ ДВОР И 30 ТЕ БАБЕТА ДЕТО ДЕБНАТ ЩЕ ДИГНАТ ЩУР СКАНДАЛ, БРЕМЕННА ЖЕНА НА ЛЕГЛО ДА ЗАДИГНАТ АПАШИТЕ ВСИЧКИ ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧАТ И СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ КЛЮКАРСТВАТ МА ТИ ВИДЯ ЛИ ТВА ОНОВА. Е затова ще пищят алармите.
Смятам че това е гласност нека в най-скъпите квартали вият аларми денонощно, от апашите, от вятъра , от невъзпитаните ни деца, от собствената ни простотия, от всичко това :) :) :)

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 08 май 2006 14:52

веско написа:...Ако някой такъв си паркира колата под прозореца ви и тя пищи по 10-15 пъти на вечер едва ли ще се чувствате комфортно....

Имаше май един такъв и при нас преди години - откакто някой му боядиса предното и страничното стъкло и каквото още можа в един свежооранжев цвят, вече май даже го няма...

Потребителски аватар
momo 1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот momo 1 » Вто 09 май 2006 8:16

А, то в Бургас това се получава от въздуха вдишваш издишваш и измисляш поредната глупост mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”