Мнения и впечатления за българските SKF лагери
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Мнения и впечатления за българските SKF лагери
Реших да правя профилактика на алтернатора и видях, че на пазара се предлагат лагери SKF произведени в България. На сравнително добра цена са и искам да попитам какви са мненията и впечатленията ви. Благодаря
- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
Re: Мнения и впечатления за българските SKF лагери
Ами колега за алтернатора най-добре не прави компромиси защото там пробега е голям и трябва да са добри лагерите!
За 15 лв спокойно можеш да си вземеш 2 лагера с пластмасови предпазители и да заспи!Аз използвам SNR(френски)!
SKF не са български по принцип!
За 15 лв спокойно можеш да си вземеш 2 лагера с пластмасови предпазители и да заспи!Аз използвам SNR(френски)!
SKF не са български по принцип!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
извинете за тона, но ми писна от специалисти
http://www.skf.com/portal/skf_bg/home/skfbulgaria?contentId=238147&lang=bg
ясно е, че SKF не е българска, но това не им пречи да имат завод в България, купувай си лагер с неустановен произход и не прави компромиси
http://www.skf.com/portal/skf_bg/home/skfbulgaria?contentId=238147&lang=bg
ясно е, че SKF не е българска, но това не им пречи да имат завод в България, купувай си лагер с неустановен произход и не прави компромиси

-
- Автомобил:
- Двигател:
купувай си лагер с неустановен произход и не прави компромиси 
ето това колега как да го разбираме
По темата:това,че са произведени в България не ги прави по лоши,аз лично предпочитам да взема лагери произведени в страната и в завод на реномирана фирма,а не такива за които не се знае нищо.

ето това колега как да го разбираме

По темата:това,че са произведени в България не ги прави по лоши,аз лично предпочитам да взема лагери произведени в страната и в завод на реномирана фирма,а не такива за които не се знае нищо.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Защо да зимаме китайските лагери с надспис Made in Germany като си имаме завод за лагери който от край време се хвали с добрите си лагери, и сега след като SKF го купиха и почнаха да произвеждат се си мисля че тези лагери ще са качествени.
Аз карам отзад на главините и от 2 седмици на алтернатора. И съм доволен задните са ми на 2 години
Аз карам отзад на главините и от 2 седмици на алтернатора. И съм доволен задните са ми на 2 години

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”