Въпрос за телефон на КАТ, контролни точки и глоба!
Въпрос за телефон на КАТ, контролни точки и глоба!
Колеги, знаете ли някакъв телефон в София на КАТ (работещ), където някой да ми каже дали акта ми за превишена скорост (с 43км/ч в едно тъпо село в област Лом) е дошъл вече в София, понеже вече 3 месеца се мотат и не мога да си взема синьото талонче! Нямам известие и на адреса, който съм дал...! А ако знаете и колко контролни точки и колко пари взимат за такова нещо, моля споделете! Благодаря предварително! И внимавайте за тия със зелените жилетки, че още ме е яд!!! 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
наредба
предполагам, че глобата ще между 20 и 40 лева.
11. за превишаване на разрешената максимална скорост:
а) от 20 до 30 км/ч. включително (чл. 182, ал. 1, т. 2 ЗДвП) - 2 к.т.;
б) (изм. - ДВ, бр. 24 от 2004 г.) от 30 до 40 км/ч. включително (чл. 182, ал. 1, т. 3 ЗДвП) - 6 к.т.;
в) (изм. - ДВ, бр. 24 от 2004 г.) от 40 до 50 км/ч. включително (чл. 182, ал. 1, т. 4 ЗДвП) - 12 к.т.;
г) (изм. - ДВ, бр. 24 от 2004 г.) над 50 км/ч. (чл. 182, ал. 1, т. 5 ЗДвП) - 16 к.т.;
предполагам, че глобата ще между 20 и 40 лева.
Колега, за превишаване на скоростта с 43 км/ч. глобата е 30 лв. и отнемат 12 точки. Знам го и от личен опит - имам акт за превишена скорост с 41 км/ч.
Телефон на КАТ се откажи да търсиш - би било много лесно и се губи удоволствието да висиш един час на опашка, след което ти казват, че наказателното ти постановление още не е готово и ти удължават срока на акта.
Можеш да пробваш да обжалваш пред съда, защото 12 т. са си сериозно нещо.
Телефон на КАТ се откажи да търсиш - би било много лесно и се губи удоволствието да висиш един час на опашка, след което ти казват, че наказателното ти постановление още не е готово и ти удължават срока на акта.
Можеш да пробваш да обжалваш пред съда, защото 12 т. са си сериозно нещо.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То селото май не е тъпо.. а ти си прекалил със скоростта, и не си познавал пътя и полицаите ...
Акта в кат.. телефони.. остави.. одиш лично всеки месец..
вземи се примоли на каката.. да ти преподпечата акта с 3 месеца.. давност...поне да не ходиш като ненормален..
нема се плащиш.. може и година да ойде докато дойде..
колко точки ще ти вземат, зависи от на къв кеф е бил старшито у ломско .. дето е наказвал..

Акта в кат.. телефони.. остави.. одиш лично всеки месец..
вземи се примоли на каката.. да ти преподпечата акта с 3 месеца.. давност...поне да не ходиш като ненормален..
нема се плащиш.. може и година да ойде докато дойде..
колко точки ще ти вземат, зависи от на къв кеф е бил старшито у ломско .. дето е наказвал..
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:17, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”