Имат ли право полицаите ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисли така. При такова положение щяха да пострадат още поне 2-3 от паркираните коли в страни и надали щях да мина. Отделно че ще те бият лошо като им дойдат колегите и ще плащащ щетите които си направил.Kingpin написа:Ако не е патрулка на МВР с пуснат буркан няма как да спраАко ме засекат отпред минавам през тях
Па ако ще после от НСБОП да се окажат, че са... Тъкмо ще ми оправят броните после

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Ако нямат стоп палка и ако няма патрулка до тях,нямат ПРАВО да те спират.Само органите на КАТ имат право да ти вземат проба за алкохол,да ти вземат книжката или талона.Други униформени имат право само на проверка, но не и на ДРУГО!
Слушай, бащата е полицай тук в Варна, и като видя темата ти се засмя жестоко.По негови наблюдения това, което се е случило с теб е, "работа извън работно време", и ако не се представат и задължително значка трябва да виси на униформата, ако нямат тези атрибути съвсем спокойно си вкарваш 1-ва скорост и потегляш.А ако те последват и направяр нещо лошо (акт,глоба,вземат ти талон), съвсем спокойно ги съдиш за незаконно изземане на документи без разрешение от прокуратурата!След като ги усъдиш може и без работа да останат,защото ти имаш права (и всеки от нас) и си си ги упражнил.
Слушай, бащата е полицай тук в Варна, и като видя темата ти се засмя жестоко.По негови наблюдения това, което се е случило с теб е, "работа извън работно време", и ако не се представат и задължително значка трябва да виси на униформата, ако нямат тези атрибути съвсем спокойно си вкарваш 1-ва скорост и потегляш.А ако те последват и направяр нещо лошо (акт,глоба,вземат ти талон), съвсем спокойно ги съдиш за незаконно изземане на документи без разрешение от прокуратурата!След като ги усъдиш може и без работа да останат,защото ти имаш права (и всеки от нас) и си си ги упражнил.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
pacoboy написа:Ако нямат стоп палка и ако няма патрулка до тях,нямат ПРАВО да те спират.
не точно.
сега са се навъдили много "пехотинци"

обикновенно са по двама имат стоп палка,но нямат зелени елеци и кола.за бели шапки въобще не говориме.
с двама СОТ-аджии една вечер се разправяхме един час

бяха решили да изкарат някой лев отгоре покрай дежурството ама не случиха на "клиент"

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:Не мисли така. При такова положение щяха да пострадат още поне 2-3 от паркираните коли в страни и надали щях да мина. Отделно че ще те бият лошо като им дойдат колегите и ще плащащ щетите които си направил.Kingpin написа:Ако не е патрулка на МВР с пуснат буркан няма как да спраАко ме засекат отпред минавам през тях
Па ако ще после от НСБОП да се окажат, че са... Тъкмо ще ми оправят броните после
![]()
В такива случаи мисленето е на заден план

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам. Аз досега не съм чул да има уволнен полицай за нанесен побой над гражданин и вероятно няма и да чуя скоро.
Бой, е..е и сръбска музика.
Другото са американски филими където затварят полицай за шамар ударен на малолетен.
Ето и един доклад от който могат да ви настръхнат косите:
http://www.usembassy.bg/documents/hrbulgariabul.html
Доста обективно виждане по темата.

Бой, е..е и сръбска музика.

Ето и един доклад от който могат да ви настръхнат косите:
http://www.usembassy.bg/documents/hrbulgariabul.html
Доста обективно виждане по темата.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
не таб все ти се случват некви странни работи....аз знам за едни случай за цивилни полицаи, които арестуваха едни приятел, и слезнаха от кола маскирана с надписи на некво кафе.......
ама това беше друго....спец акция или незнам кво, щото той се занимава с едни простотии. а теб щом не са те арестували или гръмнали, значи е неква ебавка и ти си се вързал....
така и не разбрах какво са искали, и какво са направили-сложиха ти номера ли,или ти показаха как да си го сложиш?

ама това беше друго....спец акция или незнам кво, щото той се занимава с едни простотии. а теб щом не са те арестували или гръмнали, значи е неква ебавка и ти си се вързал....

така и не разбрах какво са искали, и какво са направили-сложиха ти номера ли,или ти показаха как да си го сложиш?

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ми незнам...аз не бих спрял...
веднъж така пътувах за оряхово,и между селата попаднах в гъста мъгла.....и по едно време гледам некъв с униформа ама без елек и палка и ми маха да спра, аз не спрях и след 50 метра, след завоя попаднах на много грозна гледка : 2 коли се бяха размазали и имаше 3 трупа..........
пуснах аварийни, върнах на зад и спрях до полицая и сложихме триъгълника........
П.С униформения не беше катаджия и беше с личния си автомобил и негов колега, който беше застанал от другата страна на катастрофата....
веднъж така пътувах за оряхово,и между селата попаднах в гъста мъгла.....и по едно време гледам некъв с униформа ама без елек и палка и ми маха да спра, аз не спрях и след 50 метра, след завоя попаднах на много грозна гледка : 2 коли се бяха размазали и имаше 3 трупа..........
пуснах аварийни, върнах на зад и спрях до полицая и сложихме триъгълника........
П.С униформения не беше катаджия и беше с личния си автомобил и негов колега, който беше застанал от другата страна на катастрофата....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това май са така наречените дознатели, за това са им дали такива униформи. Да не приличат на полицай, за да се вписват по-лесно в обикновените хора.
Сега се сетих че са такива щото като им казах че обикалям по сервизи и за тва нямам номер още те казаха че и преди ме били видели
на некво кръстовище по-долу. Хахахах
Та май стана любов от пръв поглед

Сега се сетих че са такива щото като им казах че обикалям по сервизи и за тва нямам номер още те казаха че и преди ме били видели

Та май стана любов от пръв поглед

Даи
ДАИ кав даи бре ти да не караш реис ако нема полицаи с даиаджиите си ги подминаваи как ти харесва ако ще да махат с 3 стоп палки...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”