Имат ли право полицаите ...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 18 май 2006 13:19

нищо колега, опитах се да си обясня изказванията ти- лошо нема

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 май 2006 13:23

One написа:нищо колега, опитах се да си обясня изказванията ти- лошо нема
:shock За такива изпълнения подходящите изказвания както винаги. От доста време имам опит с какви ли не полицаи ама за пръв път попадам на такива индивиди. Откакто кмета е ченге много права им дадоха да ги е.а. :twisted: :evil: :?

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 18 май 2006 13:28

Ако не е патрулка на МВР с пуснат буркан няма как да спра :roll: Ако ме засекат отпред минавам през тях :twisted: Па ако ще после от НСБОП да се окажат, че са... Тъкмо ще ми оправят броните после :D

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 май 2006 13:31

Kingpin написа:Ако не е патрулка на МВР с пуснат буркан няма как да спра :roll: Ако ме засекат отпред минавам през тях :twisted: Па ако ще после от НСБОП да се окажат, че са... Тъкмо ще ми оправят броните после :D
Не мисли така. При такова положение щяха да пострадат още поне 2-3 от паркираните коли в страни и надали щях да мина. Отделно че ще те бият лошо като им дойдат колегите и ще плащащ щетите които си направил. :twisted: :evil:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Чет 18 май 2006 14:16

Ако нямат стоп палка и ако няма патрулка до тях,нямат ПРАВО да те спират.Само органите на КАТ имат право да ти вземат проба за алкохол,да ти вземат книжката или талона.Други униформени имат право само на проверка, но не и на ДРУГО!
Слушай, бащата е полицай тук в Варна, и като видя темата ти се засмя жестоко.По негови наблюдения това, което се е случило с теб е, "работа извън работно време", и ако не се представат и задължително значка трябва да виси на униформата, ако нямат тези атрибути съвсем спокойно си вкарваш 1-ва скорост и потегляш.А ако те последват и направяр нещо лошо (акт,глоба,вземат ти талон), съвсем спокойно ги съдиш за незаконно изземане на документи без разрешение от прокуратурата!След като ги усъдиш може и без работа да останат,защото ти имаш права (и всеки от нас) и си си ги упражнил.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Чет 18 май 2006 15:32

pacoboy написа:Ако нямат стоп палка и ако няма патрулка до тях,нямат ПРАВО да те спират.

не точно.
сега са се навъдили много "пехотинци" :D
обикновенно са по двама имат стоп палка,но нямат зелени елеци и кола.за бели шапки въобще не говориме.
с двама СОТ-аджии една вечер се разправяхме един час mhihi mhihi
бяха решили да изкарат някой лев отгоре покрай дежурството ама не случиха на "клиент" :D

Потребителски аватар
bomini
Автомобил: Audi A4 Quattro
Двигател: AVF
Контакти:

Мнениеот bomini » Чет 18 май 2006 15:38

golfer написа:сега са се навъдили много "пехотинци" :D
обикновенно са по двама имат стоп палка,но нямат зелени елеци и кола.за бели шапки въобще не говориме.

Те тези не са КАТ-аджии, а обикновени полицаи и просто проверяват документите. Пък ако не си със софийски номер - честичко те спират :)

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 18 май 2006 15:41

blacki написа:
Kingpin написа:Ако не е патрулка на МВР с пуснат буркан няма как да спра :roll: Ако ме засекат отпред минавам през тях :twisted: Па ако ще после от НСБОП да се окажат, че са... Тъкмо ще ми оправят броните после :D
Не мисли така. При такова положение щяха да пострадат още поне 2-3 от паркираните коли в страни и надали щях да мина. Отделно че ще те бият лошо като им дойдат колегите и ще плащащ щетите които си направил. :twisted: :evil:

В такива случаи мисленето е на заден план :wink: Я си представи, че не са полицаи, а са некви крадци? :? Нека пострадат колите, аз нямам вина за нищо...а ако ме набият лошо ще трябва да ги осъдя лошо след това :wink:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 май 2006 15:46

Не знам. Аз досега не съм чул да има уволнен полицай за нанесен побой над гражданин и вероятно няма и да чуя скоро. mhihi mhihi mhihi
Бой, е..е и сръбска музика.
:headbang :heavymetal: :horror: Другото са американски филими където затварят полицай за шамар ударен на малолетен. :lol: 8)

Ето и един доклад от който могат да ви настръхнат косите:
http://www.usembassy.bg/documents/hrbulgariabul.html
Доста обективно виждане по темата. :x :evil: :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 18 май 2006 17:21

не таб все ти се случват некви странни работи....аз знам за едни случай за цивилни полицаи, които арестуваха едни приятел, и слезнаха от кола маскирана с надписи на некво кафе.......
ама това беше друго....спец акция или незнам кво, щото той се занимава с едни простотии. а теб щом не са те арестували или гръмнали, значи е неква ебавка и ти си се вързал.... :roll:
така и не разбрах какво са искали, и какво са направили-сложиха ти номера ли,или ти показаха как да си го сложиш? :lol: :lol:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 май 2006 17:27

Ludia написа:така и не разбрах какво са искали, и какво са направили-сложиха ти номера ли,или ти показаха как да си го сложиш? :lol: :lol:
:dontknow: Не знам. Бяха от клуб Рено 19 :lol: и единия ми обясняваше как бил сложен на неговата кола номера. :lol: :o 8)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 18 май 2006 17:36

ми незнам...аз не бих спрял...
веднъж така пътувах за оряхово,и между селата попаднах в гъста мъгла.....и по едно време гледам некъв с униформа ама без елек и палка и ми маха да спра, аз не спрях и след 50 метра, след завоя попаднах на много грозна гледка : 2 коли се бяха размазали и имаше 3 трупа..........
пуснах аварийни, върнах на зад и спрях до полицая и сложихме триъгълника........
П.С униформения не беше катаджия и беше с личния си автомобил и негов колега, който беше застанал от другата страна на катастрофата....

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 май 2006 17:48

Това май са така наречените дознатели, за това са им дали такива униформи. Да не приличат на полицай, за да се вписват по-лесно в обикновените хора. :lol:
Сега се сетих че са такива щото като им казах че обикалям по сервизи и за тва нямам номер още те казаха че и преди ме били видели :shock на некво кръстовище по-долу. Хахахах :shock :) :lol:
Та май стана любов от пръв поглед mhihi mhihi mhihi :horror:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 18 май 2006 18:02

pacoboy написа:Само органите на КАТ имат право....

Ами мен в Бургас защо ме спряха от ДАЙ? :evil:

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Даи

Мнениеот iwanst » Пет 19 май 2006 15:06

ДАИ кав даи бре ти да не караш реис ако нема полицаи с даиаджиите си ги подминаваи как ти харесва ако ще да махат с 3 стоп палки...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”