Дупка-балон-каско?
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: Дупка-балон-каско?
Днеска викнах застрахователите и КАТ, момчетата от Левинс описаха и снимаха всичко както трябва много съвестно. Единия катаджия тип селянин-скандалджия искаше да ми пише и акт към протокола и след 40 мин караници видя че няма да излезе на глава с мене и ми написаха само протокол.
Всичко мина добре, да се надяваме и гумата да я платят реално, писаха я на 80%, а тя си е нова реално на 2000-3000 км
Всичко мина добре, да се надяваме и гумата да я платят реално, писаха я на 80%, а тя си е нова реално на 2000-3000 км
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудя се от къде им идва тая глупост като ги викнеш че имаш проблем с пътищата за които плащаш ред налози, да искат да ти пишат акт за превишена скорост. Вместо да напишат акт на общината например. На мен преди месец ми излезе балон на едната от задните, бяха стари и смених и двете.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
dragozow написа:Чудя се от къде им идва тая глупост като ги викнеш че имаш проблем с пътищата за които плащаш ред налози, да искат да ти пишат акт за превишена скорост. .
Много е просто-не могат да ти напишат такъв акт.Превишената скорост се установява с техническото средство с редовен стикер за преминат метрологичен преглед (лайнянския радар на български език)което не е било налично в момента.Претенции за вина към ПТП възникнало поради необозначено препятствие (дупка) не могат да ти повдигнат.Газ на баламатума,високопарни фрази и получаваш протокола.Но трябва да имаш пожарогасител и аптечка..иначе не минава номера.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Вече си измиват ръцете по друг начин. По подбалканската на сумати места има ограничение 20 или 30, пътя в ремонт, след което има адски дупки. Странно какъв точно е ремонта, но по много долен начин бягат от отговорност.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”