регистрация на мпс
Re: регистрация на мпс
аз го имам договора м/у тях двамата, ама нямам м/у втория и мене защото се крие а нотариусите не искат да ми направат без поне единия от тях да е там
имам талона които е стария и е на името на първия собственик, имам и договор м/у него и втория човек които не я е прхвярлял . и проблема е че немога да намера нито първия човек които е по талон, нито втория дето я е карал с договор. а нотариусите неискат да ми направят договор като ходя сам без някои от тези двамата хубавци. и поради тази причина немога и в кат да си я регистрирам.
veskobg написа:имам талона които е стария и е на името на първия собственик, имам и договор м/у него и втория човек които не я е прхвярлял . и проблема е че немога да намера нито първия човек които е по талон, нито втория дето я е карал с договор. а нотариусите неискат да ми направят договор като ходя сам без някои от тези двамата хубавци. и поради тази причина немога и в кат да си я регистрирам.
Няма ли как да го нсмериш тоя първия...не е добре тва
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
veskobg написа:този по талона не , а другия се крие
По талона как да неможеш. Нали има данни там ала бала ...Адреси има.... Ходи там търси. Не забравяй че "оригиналния" собственик може да те съди за кражба.
п.п. Що ти е в синьо ника мамма.?
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
veskobg написа:защото ме водат нерегламентиран търговец
Иди на адреса посочен на талона. Намери собственика на колата, идете при нотариус и натам нещата са ясни!
ще го продавам защото нямам парички да го оправа , а този го намерих и може да се прехвърли
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”