Интересни авто-аксесоари

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Интересни авто-аксесоари

Мнениеот penev75 » Вто 01 юни 2010 21:12

Аз имам около 10 поръчки до сега. Плащал съм един пърт само за доставка и то по мое желание, тъй като поръчката беше по скъпичка и си избрах опцията да мога да я проследявам през цялото време.
Моето впечатление е, че колкото повече артикули има в поръчката толкова повече се бави. Когато си поръчам само 1 нещо идва по-бързо. Последните поръчки ги правих всеки ден по 1 продукт. Пристигаха после горе долу едновременно - явно всички неща пътуват с контейнер, който тръгва от Китай за България, когато се напълни.

Плащам с PayPal, тъй като там мога да си върна парите до 45 дни, а и не давам достъп на китайците до безценните данни на кредитната ми карта.

Поръчвал съм и във http://focalprice.com - там нещата са същите. Пак се чака толкова и пак се плаща с PayPal.

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Вто 01 юни 2010 21:38

Наистина има интересни дрънкулки. Ето това е интересно за маниаците на тема безопасност:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24093
Гледам, че има доста камерки от тези които се монтират на задната броня, някой да има впечатления от тях?

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 02 юни 2010 9:44

Само да не се изненадате неприятно от качеството на артикулите после... За тези цени + китайщина... Нали си знаете? mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 02 юни 2010 13:14

Стигнах до 12-та страница , освен китаиски боклуци , друго не видях :dontknow:

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Сря 02 юни 2010 19:40

Нищо различно не видях , нормални цени ... дори някои са доста по високи от тукашните .
Изображение

Това например за 7.62 $ е скъпо , на едро цената почва от 8 лв надолу за тези без памет , че търговците на дребно слагат голяма балтия тука е друга песен mhihi .Ако ще се купува нещо трябва да е поне 50-100 лв за да имаш разлика 15-20 лв , и да има смисъл разкарването .малиии отврат не можах да стигна до 3 страница нямам нерви да ги гледам :Mr Green Fun

ChimeyJimmey написа:Само да не се изненадате неприятно от качеството на артикулите после... За тези цени + китайщина... Нали си знаете? mhihi

Лоша работа , няма гаранция за да можеш да го удариш после на тезгяха на продавача и да кажеш дай ми парите ... отива брак :bishop .Тия уреди , апарати , и технологии идват от китайската силиконова долина :078: ,ако тръгне един път може да издържи 5 години , но може и да се скапе на третата минута :073:

А това мога да си го купя ако внедрят електронните винетки уж с ГПС проследяване ..ще го избием за 1 месец :twisted: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3619

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”