днес хванах един крадец...
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
никога няма да пребия дете за едни капачки.
и аз съм крал череши, джанки, праскови, спадал съм гумите на съседите, целил съм рейсове и коли през зимата.......
това са детски изпълнения.
а "кражбата" на капачките на винтилите, наистина ли я сравнявате със кражбата на халогени или мигачи?!
и сега ще кажете така се почва, нали......да, ама не.
почва се по съвсем друг начин, а боя вобще не ги отучва да крадат!!!
знам го от личен опит понеже в магазина в който работа всяка седмица хващаме поне по един който иска да отмъкне уиски или луканки....и кво? спукваме ги от бой, и кат викнеме полиция после тия викат : "е тоя го знеме, оня ден беше в еди кой си магазин....."
правилното е да се викне, но ако кражбата е голяма, иначе нищо-само акт може да пишат....
ПС и внимавайте как ги биете, понеже наркоманите лесно мрат!Без майтап.....един за малко да го убия със шут в главата......
и аз съм крал череши, джанки, праскови, спадал съм гумите на съседите, целил съм рейсове и коли през зимата.......
това са детски изпълнения.
а "кражбата" на капачките на винтилите, наистина ли я сравнявате със кражбата на халогени или мигачи?!

и сега ще кажете така се почва, нали......да, ама не.
почва се по съвсем друг начин, а боя вобще не ги отучва да крадат!!!
знам го от личен опит понеже в магазина в който работа всяка седмица хващаме поне по един който иска да отмъкне уиски или луканки....и кво? спукваме ги от бой, и кат викнеме полиция после тия викат : "е тоя го знеме, оня ден беше в еди кой си магазин....."
правилното е да се викне, но ако кражбата е голяма, иначе нищо-само акт може да пишат....
ПС и внимавайте как ги биете, понеже наркоманите лесно мрат!Без майтап.....един за малко да го убия със шут в главата......
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Е то деца невервам некой да пребие с шутове и т.н. , ама най мноо да отнесът по некой и друг шамар, после да грее ( кат' тиган на Тефал ) още три часа,
иначе и аз съм гепал капачки череши и такива щуротий,че и по големи бели съм правил, иначе дет се вика си ме е страх да хвана някой да гепа, че мое ми падне пердето и става сложна . . .
иначе и аз съм гепал капачки череши и такива щуротий,че и по големи бели съм правил, иначе дет се вика си ме е страх да хвана някой да гепа, че мое ми падне пердето и става сложна . . .
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
аз ония ден в 12 часа на обяд гледам един на ул. Бужлуджа - как си сваля огледалото на служебната ми Фиеста... и всички миновачи си подминават и никой дума не казва...жалко че аз не можах да го настигна...развиакх се от далече и тоя избяга...трябваше да стигна до него тихо като всички други миновачи и да изяде големия...
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
maistora_1 написа:аз ония ден в 12 часа на обяд гледам един на ул. Бужлуджа - как си сваля огледалото на служебната ми Фиеста... и всички миновачи си подминават и никой дума не казва...жалко че аз не можах да го настигна...развиакх се от далече и тоя избяга...трябваше да стигна до него тихо като всички други миновачи и да изяде големия...
Еми хората от къде да знаят че не е неговата кола?
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Tishku написа:maistora_1 написа:аз ония ден в 12 часа на обяд гледам един на ул. Бужлуджа - как си сваля огледалото на служебната ми Фиеста... и всички миновачи си подминават и никой дума не казва...жалко че аз не можах да го настигна...развиакх се от далече и тоя избяга...трябваше да стигна до него тихо като всички други миновачи и да изяде големия...
Еми хората от къде да знаят че не е неговата кола?
ама аз като му извикаш той се осъзна че не е неговата

шегата на страна ама ако не го бях видял кой знае с колко кинти щях да съм вътре..
а ако го бях настигнал той с колко шева щеше да е вътре ...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”