Защо ????

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 29 май 2006 13:29

batmilko написа:секви изроди по пъто де*а....
ма как разпраа колегата карай си как ти е кеф на тебе...да та задмине ако иска некой и 200 пъти....апа ако само те задминава и пак бавно пред теб....лепиш му се на бронята да видиш как увеличава скоростта поне с 30 км/ч нагоре и тогава пак си намаляш, моеш даже спреш да пикаш ако ти се пика, ако не ти се пика спри пуши една цигара, а оня отпред ще е супер доволен, че е спечелил "състезанието" mhihi
па ти си питай оная работа дали се е изпикала убаво mhihi

Евалата, Batmilko! Ама не всички са на твоя акъл! Аз с моя дизел дори не се опитвам да се състезавам (това време съм го надживял, въпреки възрастта - 21), ама има индивиди, където смятат за обида да бъдат задминавани, особено на магистрала! А само с какви миксери се движат :lol: То не е 1.3, то не е 1.6 и са най-бързите...

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Пон 29 май 2006 13:30

batmilko написа:секви изроди по пъто де*а....
ма как разпраа колегата карай си как ти е кеф на тебе...да та задмине ако иска некой и 200 пъти....апа ако само те задминава и пак бавно пред теб....лепиш му се на бронята да видиш как увеличава скоростта поне с 30 км/ч нагоре и тогава пак си намаляш, моеш даже спреш да пикаш ако ти се пика, ако не ти се пика спри пуши една цигара, а оня отпред ще е супер доволен, че е спечелил "състезанието" mhihi
па ти си питай оная работа дали се е изпикала убаво mhihi

батмилкоо, ти зат'ва ли зачезна, кат'те изрезах на магистралата - водил си диалози :lol: :lol: :lol:

dobrinb, имаш ЛС

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 29 май 2006 13:31

Varbona написа:dobrinb, имаш ЛС

И ти

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пон 29 май 2006 13:37

Varbona написа:батмилкоо, ти зат'ва ли зачезна, кат'те изрезах на магистралата - водил си диалози :lol: :lol: :lol:

ти добре все пак, че намали в началото та а та стигна, от после само гледах "малката точка в далечината"....mhihi

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 29 май 2006 13:47

аааа много съм съгласен утре ставам на 28 и много ама много отдавна съм надживял тези начини на каране- даже имам един комшия дето ме пита като карам с 100 ,120"Как имаш нерви да караш така" скоростта ми пък ваобще не ме бърка в нервите. Прочетох тук, 4е колкото по бързо караш толкова по малко седиш на пътя и по малко се нервираш........ ама напишете и допълнението....... толкова и по бързо отиваш при свети Петър. Пък и на нашите пътища--------- един път вдигнах 215км с алфата на баща ми и незнаех каде се намирам държах ги само 30сек. Но после като се замислих и се самоукорих все пак в колата имаше и още двама човека- за които отговорност като водач нося аз, нали? Това все пак трябва да се има впредвид, не сте ли съгласни????

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 29 май 2006 13:51

Ех, hristian37!!! Ако всички мислеха като теб...

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Пон 29 май 2006 13:58

Вервате ли че с РФ за 6та година ве4е само веднъж съм вдигал 160 в годините когато го карах на бензин.пове4е дали може си нямам и на идея, но неискам и да пробвам.колата си я поддържам добре(така си мисля) обаще след 140 почва много да се клати и е яко нестабилна(липса на стабилизираща щанга) :?:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 29 май 2006 17:58

Аз по принцип рядко минавам над 140км/ч да не кажа че най си харесвам 130 :lol: Но ако ме изпревари някой за когото смятам че е неразумно да кара с такава скорост като мине пред мен му правя една отсечка за да не си помисли че ми е строшена колата и да разбере че ако искам мога да го прескоча после си намалявам и го оставям да се прави на състезател :wink:

Потребителски аватар
gyb
Автомобил:
Двигател:

оф

Мнениеот gyb » Нед 04 юни 2006 0:33

И аз така миналата седмица карах към сеуо и викам да изпреваря едно старо фиатче уно с три човека вътре, но оня отиде в лявата лента и газ - не дава да го изпреваря. Залепих се зад него и както карахме с към 130 изведнъж зърнах бяла предница напред вдясно! Бързо спирачки, в следващия момент полицая му метна с палката. Минах покрай тях, а така ме изгледаха полицаите, оня с палката много се поколеба дали да не ме спре и мен, изтръпнах, карам с 130 при ограничение 80 и с неплатен акт за превишение на скоростта с 39 km/h :). Замислих се колко ли му е гадно на шофьора на фиатчето - не стига, че му извади душата на уното ей така за нищо, за гъзарията ами и проблем с КАТ, а на мен ми се даде втори шанс - ако оня ме беше пуснал да го мина аз щях да го отнеса много яко. Оттогава карам без да бързам и внимавам. Така, че освен че не е хубаво да те изпреварват за гъзарията ако си с голф, не е добре и ние с голфчетата да правим същото с по-слабите коли от нашите ако не е разумно :wink:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Нед 04 юни 2006 7:08

Абе то това е по цял свят макар и не толкова масово колкото в България. Просто според мене трябва да ги надминаваш по-авторитетно, за да им унищожиш всякакви желания за игрички и гонки. А и ако попаднеш на някой псевдо райцер който тръгне да те гони, обикновенно отпадат от класацията преди 220 км/ч Само веднъж един E55 ми се ядоса и просто човека показа защо колата му струва толкова пари.

ПС. Количката изглежда много добре ... :да: ... не им се връзвай на комплексарите.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”