Нов закон
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Споко бре хораняма такова нещо, не се шашкайте
Евентуално може да има проблем, само ако в застраховката не е посочено, че автомобила се управлява и от упълномощени лица
Ми то не е ли и сега така? За каското така са ми казвали, ако я блъсне човек който не е опоменат в документи няма пари...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Конкретно на въпроса на този, дето пусна темата - няма такъв нов закон.
Всичко други спорове са безсмислени. А част от правомощията на собственика на каквато и да е вещ, включително и на МПС-то, е да ги ползва както намери за добре. Включително да го дава на баба си ако иска да го кара.
По отношение на застраховката ГО по новините казаха следното: "Глоба ще плаща и водача - несобственик, който управлява чуждо МПС, което е без застраховка ГО." Демек не можеш да кажеш - ми даде ми я един приятел, негова си е колата, аз от къде да знам, че няма ГО. Плащаш и бегаш. Да си гледал.

По отношение на застраховката ГО по новините казаха следното: "Глоба ще плаща и водача - несобственик, който управлява чуждо МПС, което е без застраховка ГО." Демек не можеш да кажеш - ми даде ми я един приятел, негова си е колата, аз от къде да знам, че няма ГО. Плащаш и бегаш. Да си гледал.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
АБЕ ХОРА ИСКАМ САМО ДА ПОПИТАМ ЕДНО НЕЩО.
АМИ НАПРИМЕР АКО ИСКАШ ДА СИ ВЗЕМЕШ КОЛА ПОД НАЕМ,ДАВАТ ЛИ ТИ ПЪЛНОМОЩНО????ЗАВЕРЕНО НАПРАВЕНО НАКЪТКАНО???
АМИ АКО ИСКАШ ДА СИ ВЗЕМЕШ МОТОПЕДКА(СКУТЕР) ПОД НАЕМ,НАЛИ И ТОЙ СЕ ВОДИ НЯКВО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО С ДОКУМЕНТИ АЛА-БАЛА АМИ ТАМ ДАВАТ ЛИ ТИ ПЪЛНОМОЩО????А?!ДА НЕ БИ ТИЯ ДА СИ ХОДАТ С НОТАРИУСА ПРИ ТЕХ???
ТВА Е АБСУРД!!! ПОРЕДНИЯ ПСЕВДО-ЗАКОН(градска легенда) ЗА ДА НИ ИСКАТ ПАРИТЕ!!!!
а мене в неделя ме спряха пред арена и само ме питаха колата на кой е>>пълномощно НЕ са ми искали защото не била моя колата!!!!
АМИ НАПРИМЕР АКО ИСКАШ ДА СИ ВЗЕМЕШ КОЛА ПОД НАЕМ,ДАВАТ ЛИ ТИ ПЪЛНОМОЩНО????ЗАВЕРЕНО НАПРАВЕНО НАКЪТКАНО???
АМИ АКО ИСКАШ ДА СИ ВЗЕМЕШ МОТОПЕДКА(СКУТЕР) ПОД НАЕМ,НАЛИ И ТОЙ СЕ ВОДИ НЯКВО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО С ДОКУМЕНТИ АЛА-БАЛА АМИ ТАМ ДАВАТ ЛИ ТИ ПЪЛНОМОЩО????А?!ДА НЕ БИ ТИЯ ДА СИ ХОДАТ С НОТАРИУСА ПРИ ТЕХ???
ТВА Е АБСУРД!!! ПОРЕДНИЯ ПСЕВДО-ЗАКОН(градска легенда) ЗА ДА НИ ИСКАТ ПАРИТЕ!!!!

а мене в неделя ме спряха пред арена и само ме питаха колата на кой е>>пълномощно НЕ са ми искали защото не била моя колата!!!!
Последна промяна от asskoGTI на Вто 06 юни 2006 10:32, променено общо 1 път.
- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Конкретно на въпроса на този, дето пусна темата - няма такъв нов закон.Всичко други спорове са безсмислени. А част от правомощията на собственика на каквато и да е вещ, включително и на МПС-то, е да ги ползва както намери за добре. Включително да го дава на баба си ако иска да го кара.
а на тебе бате-ЕВАЛА
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”