:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

М....ка му, минах на червено:(

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Чет 15 юни 2006 12:02

Колега brum!
И да ти пратят любовно писъмце от КАТ, отиди и напиши възражение (ако за камерите може :roll: ) Едно приятелче така си влачи всички актове, че ако трябва да плаща, ще се наложи да продаде Passat-a :cry:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 15 юни 2006 12:41

@madmen - така е, 10т. и 40лв.

@smeagol - от възражение полза няма, то принципно отива в кръглата папка; може да обжалва наказателното постановление, но след време съдът все някога решава дали си прав или не...

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Чет 15 юни 2006 13:12

zmej написа:@madmen - така е, 10т. и 40лв.

@smeagol - от възражение полза няма, то принципно отива в кръглата папка; може да обжалва наказателното постановление, но след време съдът все някога решава дали си прав или не...

Нали има някакъв срок, след който акта си заминава безвъзвратно - мисля че е 2 години :roll: Ама не съм сигурен!

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 15 юни 2006 13:24

По ЗАНН е 2 години, ама специално катаджийските май са 5... :roll: Пичагаааа, де си бе, кажи...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 15 юни 2006 13:33

zmej написа:По ЗАНН е 2 години, ама специално катаджийските май са 5... :roll: Пичагаааа, де си бе, кажи...

бате Крумеееее, 3 години е абсолютната давност за катаджииските изпълнения, има случаи, когато е минавало това време. А после за плащането е 5 години

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Чет 15 юни 2006 14:19

Memo написа:... относно коланите съм твърдо ЗА да се слагат дори и за 5 метра каране, никога не знаеш какво може да се случи, пък и дори и с 50 км/ч да си при челен удар ...

Аз пък съм твърдо ПРОТИВ. Да, при челен удар ще помогнат, обаче как стоят нещата при друг? Братовчед ми навремето се удари в метален парапет на мост и добре, че е бил без колан - от удара изхвърча на съседната седалка, а шофьорската беше станала като сгъната книга - щяха да го събират с лъжичка. Плюс това решението смятам, че трябва да си е само мое - ако не си сложа на никой друг няма да навредя.

Потребителски аватар
buller

Мнениеот buller » Пет 16 юни 2006 9:40

Към Miki: логиката ти е лишена от смисъл :( Говориш за единични случаи - това са изключения! Щом са сложили колан в колата, значи има смисъл :!: Да не е за декорация на салона? Аз винаги слагам, дори като паркирам :D Всичко е навик и отговорност към самия себе си:wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”