Успех на всички, ама на финалната права се проличава )ой сват кой кум)

Golf 3 1.8 написа:PL-16v написа:До колкото знам драг състезанията са на 400м 1/4 миля така че абф-чето колкото и да е неприятно пада от КР
Тебе ште сцепа на 400 така че не се обаждай
Madj0 написа:Само едно немога да разбера като се кача да карам А3-то ми се струва ,че доста повече дърпа от Голфа при старта тая илюзия маи е зарад турбото
PL-16v написа:Golf 3 1.8 написа:PL-16v написа:До колкото знам драг състезанията са на 400м 1/4 миля така че абф-чето колкото и да е неприятно пада от КР
Абе не ми се вярва това да стане ма как и да скоро много скоро ще те накажа за да спреме със споровете на 400м а ако искаш мога да ти уредя старт със един ситроен 2000 16в 150 кончета напълно сток има само К&Н филтър на цалата бояна
Golf 3 1.8 написа:PL-16v написа:Golf 3 1.8 написа:PL-16v написа:До колкото знам драг състезанията са на 400м 1/4 миля така че абф-чето колкото и да е неприятно пада от КР
Абе не ми се вярва това да стане ма как и да скоро много скоро ще те накажа за да спреме със споровете на 400м а ако искаш мога да ти уредя старт със един ситроен 2000 16в 150 кончета напълно сток има само К&Н филтър на цалата бояна
Няма грижи ,аз нали знаеш че за гонки съм винаги готов.Само кажи кога?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: pietrokaja и 25 госта