ей как се знаеме които караме дизел

С удоволствие бих закарал колата на сервиз но ми искат 30 евро само да ми прочетат паметта за грешките, а и другиат проблем е че колата е без номера в момента, не е регистрирана и не мога да я карам, затова се опитвам да се оправиам сам. Сега даже и не иска да пали

2 акумулатора стопих и не иска... май трябва да се захващам по сериозно.
WasteLand_TD: и аз имам тис но не мога да го пусна. 2 диска са но дава грешка. В опел форума доста хора писаха за тази грешка, никой не знае какво е точно.
Сега за пасата: Б4 му казвате на тоя междинният модел мисля или? Добра машина понеже още няма алуминиевите буклуци на предницата. Преди няколко седмици като ходих в бремен при жената гледах един, 2900 евро, 90 кс. но комби, беше от пъври собственик и доста запазен, на реални!! 270 хил. Така е дизела се кара, който си купи дизел и мисли че не е каран греши.
Мойта вектра вървеше много добре докато палеше

сега вече не

много електроника! Иначе много ми харесва как върви двигателя. Все пак бих предпочел АФН на ФВ заради променливата геометрия на турбината. Иначе 100 к.с. при опела с 16 клапане не е лошо. Само дето колата е на 413 хил. км.

а мотора на 160 хил и е сменян от некви селяни дето не са разбирали съвсем кво правят.... маика им! ок това е от мене, ако някой знае от къде мога да сваля някакви manuals за 2,0 Y20DTH ще съм му много благодарен. Мерси!