Масови кражби на радиа в София

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Масови кражби на радиа в София

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 01 май 2010 22:14

rokera671 написа:Да ,братле натам отиват нещата!!!За жалост съм чувал ,че VW та се отварят наи лесно!!

Да колега тука си адски прав! На мен един колега от работата ми отфори Голф-а 3-ка 94-та година със неговият ключ който също е от Голф 3! И знаеш ли какво! Аз не вярвах! Същият този момент отфори със същият ключ още 4,5 коли на хора от фирмата макър и не Голф! :screwy Питах го как става този номер той ми каза че на повечето коли бравите са износени и се отфарят по лесно! Така че пазете се! Или най-малкото да ни пази господ! От такива животни дето живеят на нашият гръб!

п.п Относно Б,Борисов! От тоя по-голям боклук не е имало на власт :dummy:

alakazam4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alakazam4o » Пон 03 май 2010 13:38

Човек да го е страх да си купи CD, защото ще му разбият колата..

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 03 май 2010 13:42

добре де
толкоз народ сте изгорели на едно и също место

е па организирайте се малко
и ги хванете лайнарите

строшете ги от бой и за известно време ще мирясат !

не чакайте на полицията - те сега уж бръмчат на акули не на цаца

rado_thunder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_thunder » Чет 06 май 2010 10:32

Колеги Полицията няма да ни помогне. На мен ми разбиа Голфа в Дървеница пред блока, а има лампа която се включва като мине човек, след това разбиха колата на приятелката ми (имаше касетофон) не го бяха пипнали а само бяха разровили в жабката. Миналата пък година октомври месец ми разбиха апартамента, полицаите един отпечатък не намериха аз им викам вие ся ще изкарате че те са ми изчистили апартамента поне мои отпечатаци да бяха намерили. И най нагло ми викат е кво толкова са ви взели, аз му казвам квотолкова ли бе взеха ни всичко, апарат, лаптоп, часовници, злато, очила, имах едно ЦД което бях взел на заем да ползвам временно абе неша за 3000-4000 хил. лв. и той ми вика кво са ви взели толкова. Мамицата им на полицаите и те са с крадците познават ги и знаят кои каде действат. Саморазправа му е работата, но си мисля че после близките ( приятелка, жена, майка) те на по-слабите ще си върнат боя и затова не предприемам каквото и да било не че нямам начин и възможност.

spooky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spooky » Пет 07 май 2010 0:35

Здравейте,
И на мен ми разбиха колата на 3-ти май (понеделник). Това става зад 51-ви блок на паркинга. Слизам сутринта за работа и вратата открехната. Хората са разбили ключалката и са ми свалили CD-то. За голям ташак аз винаги си оставах панела в жабката и не го разнасях с мен и те го взели от жабката, даже са ми откраднали и дисковете с музиката! Пълеш шит става в този студентски град сега мисля да слагам касетофон с касетка и преходник от касетка до мп3 плейър иначе пак ще ми разбият колата. ПС просто видях темата иначе колата ми е форд ескорт 91 година.

Потребителски аватар
Blizzarder-VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Blizzarder-VW » Пет 07 май 2010 21:55

Еми колеги очевидно това продължава с краденето на касетофони. Знаем,че има шанс да е някои с бял мерцедес, така че ако някой види съмнитилен такъв в студентски лично да поема случая :D Управия с полицията 100% няма да има само ние можем да си оправим сметките с тези ...

golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Мнениеот golf3cl » Съб 08 май 2010 12:23

чета постове и не вярвам на очите си ... честно ви казвам хвана ли някоий такъв да бара по моята кола ще го направя на луканка , ще го прибират в торбички :evil:

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Вто 11 май 2010 17:37

И аз да си кажа.
Моя кастофон го свиха на една пряка на опълченска. Има един паркинг - от руски паметник първата пресечка в ляво (посока сливница) преди мол-а.
Колата беше на видно място с постоянно минаващи наоколо хора :) Бяха си влезли като у тях си :) И аз кретена бях оставил панела в жабката... :Mr Green Fun

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Вто 11 май 2010 20:23

На мен Голф-а за последните 3 години ми го разбиват 5 пъти в кв. Модерно предградие. Миналия месец 2 пъти. Първия път ми взеха касетофона (един единствен път си забравих панела), един път една раница с дрехите от фитнеса, единия път кабели за палене от багажника и два пъти нищо, просто са проверили да няма нещо оставено. Всеки път ми чупят по 1-2 стъкла и така влизат.

Вече го спирам на платен паркинг.

dah4oz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dah4oz » Пон 20 сеп 2010 19:13

Здравейте колеги, аз съм поредния ужилен...

Последна промяна от dah4oz на Пон 26 юни 2017 11:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Вто 21 сеп 2010 21:26

dah4oz написа:Здравейте колеги, аз съм поредния ужилен...
Онемях когато видях че са ми разбили колата заради един смотан Elite струващ 120лв преди 3 години...
и това се случи в локалното на бул. Тотлебен срещу Пирогов бих казал оживено място... В колата са си влезли като у дома си... за щастие няма никакви поражения. Аз също както повечето пострадали "грижливо" си пазех панела в жабката...

Ако не се лъжа ,там има хотел!Бях отсядал там ,и наизтина е доста оживено!
Много нагли са станали :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 23 сеп 2010 21:33

С такава радост си купуваме всичко за автомобилите , и някои си гаден , мързелив лентяй ти разбие колата и ти вземе всичко ценно :beat_butt2 Нема оправия ... :37:

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Пет 24 сеп 2010 9:15

Нема оправия ...

За имане има,но някой трябва да си свърши работата или поне да приемат
:rocketwhore
закон за защита на частната собственост.

Потребителски аватар
Blizzarder-VW
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Blizzarder-VW » Нед 03 окт 2010 22:49

Здравейте колеги, и аз нали съм си от грижливите собственици и пред Унсс винаги си нося панела с мен, НО като си спра пред блок4ето и понякога даже не го свалям.. (да ме пита човек защо .. ) Та сега вече и аз съм без касетофонче и си карам на слушалки, телефона в джоба, а музиката която с такъв кеф си слагах в колата си събира паяжина, и още дълго ще си посъбира,защото нямам пари за нов касетофон.

П.п. Интересно ми е къде ги пласират толкова касетофони, тия идиоти. 80% от хората си купуват нови, какво ги правят си е тяхна работа, аз само им казвам,че и те ще си намерят майстора и все някога ще им се върне, Аз и без радио си спим спокойно, няма да се ядосвам за някви боклуци дето до 1 година ще са в канавката от свръхдоза!

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 03 окт 2010 22:53

Пласират ги там където има бастуни да купуват радио втора употреба с негарантиран произход - т.е навсякъде. Много хора им е пределно ясно че радиото е крадено и пак го купуват.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”