Издирвам собственика на бившата ми кола... Тъй като е засичана няколко пъти в Раднево предполагам, че е купена там...
Голф 3, бял, 2 врати, СТ 7501 НН. Не е за нещо лошо... Просто ми се иска да си я взема обратно, ако се споразумеем разбира се...
Ами това е!
Поздрави на всички!!!

Колеги от Раднево, моля за помощ...
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Re: Колеги от Раднево, моля за помощ...
Всеки се натиска да дава акъл, та и аз така:
Отиваш в Раднево и даваш телефона си с описание и номер на колата, в най-големия и централен магазин.
Все пак не е толкова голямо и хората се знаят.
Просто идея
п.с. иначе мой роднина е шеф в полицията там, ама не искам да му искам услуга, сори

Отиваш в Раднево и даваш телефона си с описание и номер на колата, в най-големия и централен магазин.
Все пак не е толкова голямо и хората се знаят.
Просто идея

п.с. иначе мой роднина е шеф в полицията там, ама не искам да му искам услуга, сори

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Здравей колега.
Човека с въпросния бял Голф ми е комшия. Доста често виждам голфа пред съседния блок, но собственика до сега не съм го засичал.
Ако желаеш ще му оставя на чистачката някаква бележка с телефон или нещо от сорта, ще измислим нещо.
Ако си съгласен, пиши
Човека с въпросния бял Голф ми е комшия. Доста често виждам голфа пред съседния блок, но собственика до сега не съм го засичал.
Ако желаеш ще му оставя на чистачката някаква бележка с телефон или нещо от сорта, ще измислим нещо.
Ако си съгласен, пиши

- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:Здравей колега.
Ако си съгласен, пиши
Ок!
Ако го засечеш поговори с него, моля...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”